Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ne treba mnogo žaliti za jevrejima........onako usput pomenuti, ali ne žaliti..........
Svi su nasli spas u Titovim partizanima od krvoloka svih boja. Danas ih nacionalisti predstavljaju kao najvece ubice. Sve sto su nas opominjali to nam se danas desava.
Bilo je jevrejskih dama koji su spas nalazili u partizanima, pa se opet onda vraćali u zagrljaj ubicama ustašama i lagodnsot života u gradu. Nije baš istina nikad u onome što priča jedna osoba. I gospodin Finci koji sad hoće da je predsjednik je bio u logoru u Italiji. Ispade na kraju da su većina protjerani pa završili u Izraelu a ne u Jasenovcu, mada je bilo i takvih manje obaviještenih ! Evo vam primejr Sebije Izetbegović, isto Hravtska pa Turska !
PRVI (1914) I DRUGI (1939) VELIKI SVJETSKI RATOVI SU DIREKTNO VEZANI: Tako ih treba i promatrati. Ubjedljivo najopasniju ulogu su imali takozvani Beogradski intelektualci i njihova zločinačka organizacija 'ujedinjenje ili smrt' na čijem čelu je bio najopasniji ekstremista u povijesti čovječanstva, srbijanac Vojislav Tankosić koji je na neki način najodgovorniji za nastanak mnogih očajnika poput Hitlera i Staljina. U tom kontekstu razmatrati treba holokaust.
Frljoka1,maaaars glupaco primitivna,neobrazovana. Zamisli kada si mene izvela iz takta!
Gospođo draga,kakva je vutra koju konzumirate? Pa Vi ne znate? Ja ču Vam pomoći!
Za ove momke ste dali inrervju! " FIRERU NAŠ...MI,BOSANSKI MUSLIMANI,NISMO VAMA,NI NJEMAČKOM NARODU NIKAKO ODANI ZBOG NEKE TRENUTNE RAČUNICE,ILI INTERESA (hahhaahhh)... IZJAVLJUJEMO DA PO RASI I KRVI NISMO SLAVENI,VEĆ GOTSKOG PORJEKLA,ŠTO SE ZADRŽALO DO DOLASKA TURAKA 1463, A ONDA SMO SVI ODJEDNOM PRIMILI ISLAM,JER JE ISLAM U DLAKU ISTI SA BOGUMILSTVOM PO VJERSKIM NAČELIMA"
...Merhaba Đikane :))))
patnja bilo kojeg nevinog coveka je strasna
I ZALOSNA LAVE DO BOLA
GILF
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naravno da trebat govoriti o zlu da se ne bi ponovilo, o holokaustu, o Ruandi..o zlu u Srebrenici, Prijedoru, Bratuncu, Foci, Ahmicima.Pa prije toga o zlu u Uzicama, Loznici, Sahovicima, Novoj Varosi, Cetinju..o zlu genocidnog nam komsijskog plemena sto se Srbima i Hrvatima zove
Bila u Logoru u ITaliji i da to niko ne zaboravi ! Šta je sa nam koji smo bili u logoru Sarajevo ! HALALIT ! Evo već na BHRT na teletextu da je us Srebrenici bio GRAĐANSKI rat protiv Srba jer BAKIR NEĆE PODNIJETI REVIZIJU !
Ako je u Srebrenici bio građanski rat , šta je bilo u Sarajevu ??? AGRESIJA NA SRBE !
dug,ispravljam te! U Bosni je bio gradjanski rat.
..kad si tako humana sve isto što si rekla za FENA-u, sjedi u avion pa do Zapadne Obale il Tel Aviva, pa ponovi sve to tako fino i humano