Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Esmire, ako netko ukazuje na problematicno ponasanje migranata, to ne znaci da se automatski time imaju predrasude spram muslimana. Nasi domicilni muslimani su Europljani od glave do pete i u vecini slucajeva su to daleko bolji ljudi od mene. Naravno, u svakom zitu ima i kukolja. Problem s migantima je taj sto se - prema ovom sto vidimo - tu ugl. radi o kukolju u kojem ima i zita. Jbga...
ko je još vidio migranta u džamiji pa bježe iz islamske republike pakistan , afganistan i iran na merkeline socijale. prolaze pored džamija kao ih nema.
Vode nas budale
Hjj
Prilično rijetko imam priliku pročitati ovako razuman i pametan osvrt na stanje u muslimanskom svijetu, a od strane vjerskog autoriteta. Posebno treba pročitati šta kaže o migrantima koji su pravi Trojanski konj podmetnut Bošnjacima!
@heraklitxy a šta li si ti Bošnjacima, da mi je znati!
Treba prvo sebe promijeniti. Kada promijeniš sebe, mijenjaš i druge. Hajmo se prvo uhvatit svi posla - bezuslovno, i to u tolikoj mjeri da više nemaš vremena za politiku, nacionalizam i ostale društvene devijacije. Moć je u (finansijskoj) nezavisnosti pojedinaca a ne u njegovoj zavisnosti od politike i države.
Ko je ovaj anonimus
I cemu sad sav ovaj konentar koji je samo popunio prostor i ko je Halilovic....pfffff
Uhvati se ti Esmire kakva poštena posla, mudrosera imamo na izvoz.
Turcima 2023 istice ugovor kasnije ce se formirat halifat bice bolje abda
Čuj ibadet?! Ko smišlja ove riječi?
@gooUser1554208379 ibadet je riječ arapskog porijekla i znači robovanje, u vjerskom smislu obredoslovlje.
Samo bi rekao da me redakcija klixa banovala na desetak dana bez ikakvog razloga, hvala.
Nikad meni nece biti jasno vip saf u Dzamiji za Bakira i elitu proslog bajrama. Gdje to ima? Ali eto ima.
...ma samo nek ne puca
Haliloviću, samo psihijatrijski slučajevi kažu da su "vođeni". Demokracija ima građane i njihove političke predstavnike/zastupnike.