Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo govedo s glavom sumskog trola je odavno trebalo bit u zatvoru. Lose mi kad ga vidim, a pogotovo cujem ovu papansku pricu kako je on "nanijetio".
@Ja Jesam Alien ja pricam bosanski koji razumiju i Srbi i Hrvati. A balijska gamad sto se lozi na Erdogana prica polu-bosanski, i oni mene ne predstavljaju ni na koji nacin.
"šumskog trolla".... hahahaha ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
EEEE moj Esede jesmo zemljaci, medjutim izvini ne bih te podržao. Vidim da svugdje ima negativnih komentara o fočacima, tako da ovo pisem iz razloga da vidite da i nas ima normalnih :)
Dotrca mi djete neki dan ko bez duse lupa na vrata wc-a i galami tata da vidis Shreka na televiziji nije zelen nego je neki ciko.. Evo sad cu reko sine samo da zavrsim sa wc-om.. Izlazim kad on razocarano e nema ga sad. Kontam opet me zada sam vidio ovu vijest sve mi se samo kazalo.
Baš ćeš nijetom, bazenom i dvoranom riješiti nezaposlenost i neimaštinu naroda. To si vjerovatno naučio na fakultetu ili prilikom izrade magistarskog rada
gad tipican sdo govnar
Radeljaš ima ozbiljniji program od većine kandidata na ovogodišnjim izborima. Sve lokalne teme, ne potpaljuje vatru, ne igra na nacionalna pitanja. Jbt, kad Radeljaš može biti primjer drugima u kampanji ... e jesmo zglajzali, braćo moja mila. I sestre.
Veoma volim kad neko kao naš Eso nervira ove "sarajlijice"
Gdje li te je "Eso" zaposlio u uzeo ti 10 000 KM a ti posto si dosao iz nekog mijesta kao sto je PM mislis da je to normalno.
Bože sačuvaj!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako on postane načelnik, onda je puk dokazao koliko je glup! A to se neće desiti ni u milijun godina............
znam da su svi tu negdje ali koji glupan moras biti, kockasta klempava rumena glava da za njega glasas
evo i likovi iz crtanih krenuli u politiku. Ko bi rekao da će SHREK dogurati ovako daleko, ja sam mislio da će ga negdje ubiti balvan u šumi kad već nije granata
Zavrsio osnovnu i srednju skolu aahahahhaha sto se nasmija, a sad povratak u stvarnost fuj koje govedo, krmos nesto memicu u rodu 99%
To je nama dala borba nasa da imamo Esada Radeljasa..
Ljudi božiji pa mi smo stvarno otišli u tačku...
Subhan Allah...Neka nam je dragi Allah na pomoći.
JADNA JE SDA PARTIJA KAD JOJ OVAKVI KRIMINALCI PREDSTAVLJAJU VODECE KADROVE ZA PONAJOSJETLJIVIJE POVRATNICKE POZICIJE.
Focanska jabuka MZ od ovog glavonje je bila poznata na gornje Drinskom kraju po lopovima i prevarantima pa se tamo i govorilo:MANDAL MAJKO ENO JABUCANA.