Komentari (401)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ovo je tako porazavajuce i deprimirajuce..Poruka je sljedeca:kradite,otimajte,uzimajte,niko vam nece nista! Ali samo morate krasti i otimati milione i biti u vlasti..Vi koji cete uzeti metar drva,kako bi ugrijali hladnu kucu i djecu,e vi cete ici u zatvor,jer ste KRIVI! Fuj,jebemti ovakvu drzavu,pravdu i sud!
i onda se cudimo sto djeca nece da uce sto su im uzori mafijaši i kriminalci..pa, evo zasto
Svi oslobodjeni, niko nije kriv. Zemljiste samo sebe prodalo.
vidi ti sudija i inkvizicijskih uniformi....
..al ako se covjek vrlo dobro zagleda,..moze primjetiti kako svi imaju u predjelu unutrasnjih dzepova ovih inkvizicijskih mantija nabrekle pravougaone grbe koje neodoljivo (a po debljini be se reklo) podsjecaju kao guta love od 15,000 marona
Znaci dok se niko ne buni, vecina naroda podrzava ovakvo ponasanje, a sve veliki pravoslavci, katolici i muslimani.
države, sudstva i govana... pravda je otišla odavde, hitno treba ići što dalje od ove vukojebine
I jedni i drugi i treci huskali ste sirotinju da ide u rat pod izgovorom da treba braniti dedovinu, otadzbinu, domovinu, a danas stotinjak familija koje su napravile sebi kriminalnu imperiju od BiH, sve od privatizacije pa do danas, pljacka na svaki moguci nacin ovaj jadni narod. Eskobar bi vam pozavidio.
BiH uskoro dobija jos jednog doktora ekonomskih nauka. E.Radeljas u pritvoru napisao doktorsku disertaciju na temu: " Kako steci prvi milion KM u BiH". Sve cestitike buducem mladom doktoru nauka.
U ovom slucju neko je morao biti kriv i krivicno odgovarati: Ili je zemljise prodato daleko, daleko ispod cijene, ili je vjestak debelo "pogrijesio" po necijem nalogu ali je neko je za svu ovu ujdurmuc sigurno uzeo pare. Tuzioci i sudije su obicne dilajle, bivsi moleri, bravari i pokoji upravni tehnicar.
Kako neko? Damir Hadžić je svoji uticajem na Kapetanovića ( A.R. ), Horo i Čauševića uposlenike opštine doveo do toga da se Radeljašu isplati 20 x više nego što je platio zemljište iz budžeta opštine. Ja primećujem da nisu navedena imena sudije i članova sudskog vijeća.
@Hamoponovouredu Ovdje nije krivica na sudu koliko na tuziocu koji je uradio posao diletantski,obicni neznalica, odnosno po necijem nalogu nije podnio neoborive dokaze.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Ovaj Radeljaš je toliki retard da je to nevjerovatno...
Retar ne retard covjek "obrce" milione. Izgleda da su drugi veci retardi.
Jbem te bosno
hahahah
besmrtni esooooo
Ovaj sud može samo osuditi nevine, a kriminalce oslobađa.
KRIMINOGENI SUD!!! KRIMINOGENI SUD!!! KRIMINOGENI SUD!!! KRIMINOGENI SUD!!! KRIMINOGENI SUD!!! KRIMINOGENI SUD!!!
Cok ojece metar drva i osude ga a ovaj smrad ukro-oteo tolike pare i osloboden,bemti takav sistem....