Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svakih sat vremena isti članak, jel dosta majku mu
Pa pripremaju nas psihički.
Dodik ciljano udara na drzavu da se gurne u stranu uređenje izbornog zakona i Dodiku i Bakiru paše ovo izborno uređenje, dok Covicu i hdz - u nikako ne odgovara
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo mi trebamo biti budni i spremni nikad vise srebrenica ponovo, pusti to ovaj ce onaj ce nas cuvat samo u sebe se uzdajmo.
A šta je pod stolom?
Činjenica da je osjetio potrebu da nametne zakon znači da se određeni ljudi nisu udaljili od tih ideja. Moje mišljenje je da je razmišljanje političara na vlasti zamrznuto u devedesetim i oni su profitirali od toga", poručio je Escobar.
A niste prenijeli hvalospjeve o Srbiji i briljantnom napredku koje je izgovorio Escobar. Svaki tekst vam je filtriran i cenzurisan. Zato je samo BDP Beograda veći od BDP-a cijele BiH sve sa Republikom Srpskom, a mislite da ste nekome i nešta bitni. Lože vas mediji poput klixa spinovanim tekstovima.
Da nije ko ukro te sankcije..mislim na stolu su već dugo..
sankcije na stolu a bonske ovlasti u ladici. treba uzet te papire i hlupiti dodika medj rogove ili kakvu cistacicu da to baci u smece. dosta vise suplje. odlucite se da znamo na cemu smo
U Bosni je NATO. Da li je moguce da neko moze pomisliti da ce NATO dozvoliti bilo kakvu podjelu Bosne. Pa Srbija 50 puta jaca od sumske republike, ne smije Albancima ni prismrditi, jer je na Kosovu NATO. Je li moguce da narod ne vidi, da je ovo sve igra, da se izmjeni Izborni zakon. Da katolicki Srbi dobiju neku vrstu entiteta, a mi Fildzan. I da imamo fakticki tri drzave u drzave, koje na terenu zaista I postoje, ali Zivkovici imaju obavezu i formalno napraviti trecu.
Al novinari ga meću čitaocima ko dobar dan, bez vazelina im ga utjeruje sa člancima o političarima i dejton, ne zna se koje luđi ili narod ili novinari.
Ma nahhebem se ja vama matere američke,svi ste vi ista ghovna! Sto godina nam prodajete istu šuplju priču,a ovamo sa genocidašima radite na disoluciji ove jadne zemlje!Phu, 3,14čka vam materina!
Govorio je tad moj debeli stric...nekad kroz suze...nekad kroz smjeh...za svu svoju zajebanciju...jednog cete dana platitu ceh...😂
Dobro ba ovo na stolu slusam vec godinu dana, donesite odluke ili nemojte nam srat vise zivota vam
Izvinite nisam u toku, zna li neko jesu li sankcije 'na stolu'?
kad smo ne normalna stoka, stalno nam neko drugi sudi, nismo nista drugo ni zasluzili :)
Televisa presenta
Gledam Dodika ko Erdoana a iza zastava Bosne. Vidiš Mile da možeš kad hoćeš
Треба све амбасаде позатварати, све међународне факторе и организације истјерати, па како се договоримо нек буде тако