Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi samo reagujete kad mi dodjemo do banja luke
Najbolji komentar ikada na klixu! Kad smo bili pred Banja Lukom tad su najvise reagovali i prijetili!
Ti si ga doveo na vlast i zato ga branis....on je tvoja greska! Ovog escobara filozofa ne objavljujte na klixu vise
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Licemjerno..Pamet u glavu..
treba pametno planirati zaštitu države, ovo se dešava zato što donose zakone,a ko ih donosi? zastupnici narodne skupštine rs-a, ko bira zastupnike?narod, koji narod je većina u gen.tvorevini? njihov. znači manjak bošnjaka je problem,jer nema većine dovoljne za pokretanje raznih zakona i event. veta, treba sistematski osiguravati povratak Bošnjaka u manji entitet kako mogli imati ljude koji će na izborima glasati.
ako već neće da se vraćaju u rs, onda barem prijavu boravka godinu pred izbore napraviti, tim si bolji patriota nego da na tekmi se deres Bosno moja
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
KO SE JE OSLONIO NA AMERE I NJIHOVO " PRIJATELJSTVO "HEBO JE JEŽA, TAKVI NEMAJU PRIAJTELJA, KOD NJIH JE SAMO INTERES, SAD IM JE TRENUTNO INTERES DA BOŠNJAČKO POLITIČKO BIĆE UNIŠTE ILI MINIMIZIRAJU
A DA GA VODIŠ SA SOBOM U AMERIKU SLIČNI STE KR..NI, MOŽDA TI SE SVIĐA PA DA VAM TAMO UREĐUJE DRŽAVU, DŽABA TI GA NIKAD GA NEMORAŠ VRAĆATI..
Ako dodje do referenduma, onda je kasno za reakciju i Amerike i Evrope.
Nemate vi petlje ni zabsta drugo osim da se javite i pametujete.Vi ste najvece zlo danasnjice.Amerikanci bi mater rodjenu prodali za neku dobit a i ovo sto radite na balkanu radite samo radi vase koristi godinama.Najvece ste zlo koje postoji.
nevadi ga dodik a tebi uzgleda godi....
Dodiku je jedini spas da ga skinu sa vlasti i on ovo sve radi upravo da to isprovocira, jer drugačije se ne može izvući od odgovornosti za kraj RS, za dugove, a ako ga skinu, oslobodi će ga i još će postati žrtva i heroj glupom narodu
tako je. Plus onih 900 miliona koje mora vratit a ima jos malo vremena, normalno da ce psovat srebrenicu i radit sve da ga smjene. neka te Dodo, nemoj ba jos. Izdrzi jarane za svoj narod.
Ili se boje Putina ili namjerno ovo rade zbog nekih svojih interesa, čini mi se da EU odgovara ova politička jebada u BiH, kao što im je odgovarao rat u Jugi, kao što budu zaštitili Srebrenicu, kao što su dozvolili da SDA pljačka državu i da cvjeta kriminal, droga, sve su oni znali, ali očito njima ovo odgovara.
Ako ocekujete da ce se desiti isto kao kod Bosnjaka varate se…njega Srbi smijeniti nece i ne mogu…
Dodik može još malo Dodikovati za SAD a na kraju će dobiti nogu. Tako rade amerkanci postavete na položaj a kad ti istekne rok baci ćete na smeće ili u bolji svijet.
O vjernici, ne uzimajte za zaštitnike jevreje i kršćane! Oni su sami sebi zaštitnici! A njihov je onaj među vama koji ih za zaštitnike prihvati; Allah uistinu neće ukazati na Pravi put ljudima koji sami sebi nepravdu čine. 5.51
Ovaj gadni lik i jeste dosao da sacuva Dodika. Koliko je samo vremena i snaga upotrijebio da pronadje neku korumpiranu stvar kod Bakira Izetbegovica, pa je na kraju ipak shvatio da nemoze pronaci nista, a sve u zelji da oslabi Bosnjake.
Ja mislio escobar uhapsen zbog dilovanja droge, kada ono on jos uvijek slobodan. A ova izjava da jos nije vrijeme da traktoras bude uklonjen u ravni sa izjavom svedjanina bildta da je milosevic "good guy".
ako mislis na Pabla Escobara ,onda nisi bas upucen i nacitan ,,,Pablo je ubijen 1993 od strane DEA ..
Ovaj kao da je drogiran??? A ovaj skot iz bakinaca je trebao jos prije 10 godina biti u zatvoru. Nego ameri jos uvijek razmisljaju treba li im rat u BiH. Uskoro cemo saznati.
Ovaj Pablo Eskobar pored stotine dokaza još jednom potvrđuje da je SAD postavila Dodika koji je dvojni špijun radi za Rusiju i SAD kao i Putin u svoje vrijeme koji je bio špijun za Rusiju i u isto vrijeme za NJemačku. Dodik kao nikakav političar ide često kod Putina na seminare.
Eskobar kako je tu sa svojim djelovanjem je proizveo vece konflikte. Amerikanci ga moraju što prije smijeniti.
Molimo Eskobara da tako brani Ustav SAD. Bili su jednom na strani velike Srbije I NDH I nije se završilo onako kako je Milošević obećao da će rat biti brz i bez žrtava. Ovaj rat bi bio sa puno više žrtava i puno više uplitanja drugih država i mogao bi dovesti do većeg rata. Bošnjaci su spremni na višegodišnji rat. Imali embargo i opet stvorili Armiju BiH. Sad ima vec Armija i ima naoružanje. Ima i iz van granica BiH ko bi se sad sigurno angažovao. Ko ce to obuzdati . Niko.
Dodik je najači američki čovjek u igri kontrolisanog haosa haosa na Balkanu.Glupo je očekivati da će Amerikanci olahko pustiti Dodika niz vodu.