Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je sve obrnuto i da smo kojim slučajem mi napali Srbe, i recimo da je umjesto Goražda u pitanju Kruševac npr. Zamislite koje bi hvalospjeve danas Srbi pjevali o takvom komandantu i čovjeku na svojoj strani. Više lijepog oni kažu i napišu o svojim zlikovcima i katilima, nego mi o svojim herojima i časnim ljudima. Sram da nas bude!
Zlatan momak 100%. Samo rijeci hvale za njega. Skroman i posten. Imao sam ga prilike upoznati...
Tako je, aferim!
Zaim jedan od najvecih komadanata. Vuk sa Drine. 🇧🇦🇧🇦🇧🇦💪💪
Allahu dragi,podari nasem heroju Dzennet.Hvala mu na tome sto mi mozemo slobodno hodati Bosnom.
Men je moj kapetan u vojsci rek'o drzava ti je i otac i mati
Borio se za državu, a izborio za lopove nažalost.
divan momak, želim mu svu sreću... a rahmetli komandanta ustati pa spomenuti... neka mu je rahmet plemenitoj duši.
Aferim momčino.Vidi se da krv nije pura.Samo se sa istinom i hrabrošću može krčiti put kroz život.Sretno ti i berićetno bilo.
Ernest je pravi momak, samo naprijed legendo..
Ernest Imamović Deen
Respect.
E,moj herneste.
Jadan li si ti Erneste kad si otisao u izdajnicku i dezertesku stranku koja je organizovala proteste protiv tvog rahmetli oca, gorazdanskog gazije i istinskog heroja. Otisao si u stranku ljudi i djece protiv kojih se tvoj otac borio. Znas i sam sta je sve Gorazde propatilo i opet... Niksic se javno hvali da su tu pripadnici VRS JNA i HVO Sramota
Ernest...
@twingi mislim da u ovom slučaju nemaš prava ništa reći sem poželjeti ovom izuzetnom momku svu sreću, a njegovom rahmetli ocu proučiti fatihu.