Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli ga čundur uzeo je lovu
Postavljanje zastave sa ljiljanima tj.zastave RBIH i drzavne zastave Bosne i Hercegovine.Nije provokacija,ali uzivajte sa nama,ako Bog da i zastava Bosne u cijeloj zemlji na cjelovitoj bez entiteta svih naroda. Pogledajte video: https://www.youtube.com/watch?v=BuAt2frdLjM&t=29s
Drago mi je da SDA napokon čisti kriminal u Krajini. Uvijek sam govorio da naši političari nisu zlatni. Ima i u SDA karijerista. Al na kraju kad se sve zbroji SDA sazrijeva i trudi se. Bakir je preporodio stranku nakon preseljenja na ahiret rahmetli Tihića. Zato moj glas 2018. ide za SDA aBd kao i 2014.
MERSADE NEMOJ KRAST