Komentari (422)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobrodosao predsjednice :)
ne znam zbog čega dislajk, čovjek iz bogate zemlje došao nam u posjetu i nekome ne odgovara, ne znam razlog :)
covjek je predsjednik drzave,mislim samo sam mu zazelio dobrodoslicu,ne razumijem fakat :D
PRIKAŽI ODGOVORE (30)
Odlicno, investirajte u BiH !!!
Jedva cekamo ostale slike. Ovi iz smrdske danas na sok terapiji.
ima zelenu kravatu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Radončić će infarkt dobiti, on ne može ovo izdržati jer zna da nikad neće prošetati crvenim tepihom a posebno ne zbog dočeka ljudske veličine kakav je Predsjednik Erdoga. Vjerovatno je noćas bio na infuziji...
Radončić će infarkt dobiti, on ne može ovo izdržati jer zna da nikad neće prošetati crvenim tepihom a posebno ne zbog dočeka ljudske veličine kakav je Predsjednik Erdoga. Vjerovatno je noćas bio na infuziji...
dobro dosao kozojeb, predstavnik genocidne nacije.
Dolazili bome i drugi predsjednici, cekao sam radi Vučića premjera pola sata da otvore ulicu, da predjem cestu. Šta je sporno sto Erdogan dodje ? Ja koliko vidim ovdje najmanje Srbima i Hrvatima smeta Predsjednik Turske, najvise nama balijama, prokletstvo je to ccc. Pa stidite se ba vise, nije ni cudo sto smo truba od drzave, Svako svoje hvali Srbi Rusiju, Hrvati EU I Hrvatsku, samo se napaceni Bošnjo liže na sve strane, a ne stize ni na jednu. Da smo ujedinjeni sva tri naroda, i da iskoristimo veze sa drugima koje imamo, gdje bi bio kraj, a ne ovdje samo politika "MI I VI" "NASI I VASI". NABIJEM VAS.
stigo babo srba hrvata i muslimana :) kako je lijepo vidjeti porodicu na okupu... BABA dobro dosao...
Bili su turci i u Mitrovici, ne znam sta se svi pravite pametni kad svi znate da vam je stigao bioloski BABA !!!
Selam predsjedniku i prijateljskom turskom narodu.Dobrodosao.
Nešto kontam......ma vala pun mi je k....svečanih dočeka,blokada saobračaja,gužve i ovog prolupalog naroda :-D da hoće Tito ustati i doći i postrojiti ove ....ne znam kako da ih nazovem,možda bi i išao na doček :-D ali pošto neću to doživiti......samo se nadam da će se roditi jedna pametna glava i nešto učiniti za narod.
BAKE čeka u hladovini....;)
srbi ovdje pjene protiv turaka a skoro sva naselja u beogradu nose turska imena : dorcol ,terazije ,kalemegdan ...
1874 hoces jos da nabrajam ...surcin , skadarlija ...
zadrzani turcizmi kao simbol pobjede 😂😂😂
Gdje bakir jebo nanu
Iznad Sarajeva sunce sija dobro doso predsjednice..!!
Ako Bill moze u Tesanj moze i Erdogan u Sarajevo ...
DOSAO PASHA U SEHER:)
Hosgelden Padisah 👍
Debilcine očito ne shvaćaju da smo samo pijuni u velikoj igri