Komentari (273)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivjela BiH, zemlja svih njenih sinova i Bosnjaka i Srba iHrvata...castnih i postenih ljudi. Slava nasim kosarkasima, zlatnoj Lani i svoj nasoj zlatnoj djeci, rasutoj po zapadnim zemljama dokazuju kakvi se diamanti na Balkanu radjaju...
Ne treba nam, neka ne dolazi. Narode BiH probudi se. Od njihovih dolazaka nikakve koristi mi nismo imali. Samo nas dijele. Neka se gosp.brkica bavi sa inflacijom u svojoj zemlji. Mi smo slaveni. Nama su blizi Cesi i Slovaci od turaka.
Da smo pametni, kamenovali bi smo ga. Okupator koji je naselio Srbe
On ba dolazi kod baketa na kafu i onda dalje na posao u Srbiju i Hrvatsku ugovore sklapljati
Spasavanje vojnika Bakira
Ne..Bakir će na kraju povući iz utrke za predsjednika zbog tobožnje građanske i tuliti kako se bošnjaci odriču torova i sl..sve da krišto ne dođe u predsjedništvo...Njegove glasove će preusmjeriti Komšiću koji je i onako njegov laufer..a i bećirević ima politiku unitarne..
Bosnjaci sutra vam dolazi predsjednik jeste uzbudeni ? Valjda i mi Bosanci docekamo svog predsjednika jednog dana
Odyebi od nas idi negdje drugo pa palamudi. Bakir je ovde popusio pa ga niko spasiti ne moze pa ni ti.
Kum na kafu u Sarajevo a pare nosi u Beograd ,ko je ovdje ovca
Ne znam što se a priori odbija kvadrilaterala. Erdogan sigurno neće dozvoliti u PIC-u nametanje bilo čega što Bošnjaci neće, a opet Srbi i Hrvati poštuju Erdogana pa možda se dođe do nekakvog početnog dogovora koji bi se dalje nastavio sa EU. Kad tad ćemo morati sjesti i dogovoriti se ili prepustiti VP da nameće, a onda to ne voli niko. Inat nikome nije od koristi.
UVLAKAÇ
Mars i 100 pm i ti i tvoja vlada…. Samo svoj interes gledate.. idi Dodiku i Vucicu hebali ti oni hanumu
E samo si jos ti nedostajao ....:(
Turci ponovo osvajaju balkan, a naši političari ne znaju obraniti ove države!
Jednom ste nas talnuli za 4000 zlatnika Austrougarskoj i više vam ne vjerujemo.
taman da zastavica nam ponesu, da imamo čim mahat....
Turska je propala kao i Njemačka.