Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
erdoane svrati malo do zirat banke da vidis sta rade tvoji lihvari od gradjana BIH i da vidis kakve ,,bratske ,, kamate daju gradjanima
Kako ih je dino poredo.
Je li objasnjavao Bake Erdoganu kako je poslje rata godinama bio glavni za obnovu i razvoj Sarajeva... Trafiku nisi mogao napraviti da Bake ne zna Fujjjj
Dodik zna da Erdogan treba Rusiju. Pa tako ima i sam ideja...
Ajmo u kolonu 2 po 2
dosao dod babi na ispovijed
Dosao da ispisu shishu sa dodom, bake na aparatima.
Baš jadna skupina. umjesto da između njih stoji predsjednik EU komisije te se potpisuje ugovor o učlanjenju u EU, ono između njih Erdogan koji je u turskoj izigrao mnoga obećanja. Oko njega na vlasti samo porodica kao u sjevernoj koreji.
Au, jesu se nasli. Ko da su braca!
K nozi Milorade...
Da hoće ovo osiguranje malo namlatit ove naše državnike, kad mi nećemo!
Welcome Sultan Erdoan!
Ne Turci, no smo Otomani, ljudi koji su vladali sa pola svijeta, nacija begova, aga, velikih vezira itd, ne možeš ti to razumiti đikane kad je tvoj pradjed poznat samo po tome što je mogao da pojede tri kile čvaraka i četri litra kozijeg mlijeka u jednom sjedenju..
Vidi Mileta vidi mu kaputa.. Koja sirovina..
Goni se sultanu odakle si doso sto prije............................
Je li svirala monumentalna muzika dok je ulazio?