Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastaviti sa efikasnim radom hahahahahaha. NASTAVITI????? Kad je bio efikasan rad?
Ma Srbi su Turci i po izgledu, ali i po genima. Dosao babuka Erdogan, svojoj djeci da ih obidje i donese poklone.
Kamenjarskii srbi ce se samo jedno jutro probudit, i cut da je formirano Vijece ministara, i Vlada Federacije bez izmjena izbornog zakona. Ponovno ce ih Covic preveslat, kao i bezbroj puta do sad. A Komsic ce nalit viski i proslaviti. Sultan Bakir im je to sve potvrdio.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa eto neka potpise Dodik ANP i europske puteve pa cemo dalje nastavit pricat dotad je prava rupa ko mu god popusti.DOSTA I DODIKOVE TEFERIČ PRIČE.
Nato nece samo onaj ko ima neke skrivene planove u vezi bosne. Kraj price.
đenicidaši će se jednog jutra probuditi i skontati da je NATO već okupirao cijeli Balkan ali stoka čeka da im to vožd priopći 😂😜😜
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Auto put do darive da nam tenkovi lakse dodju preko Visegrada. Ujedinjenje srpskih zemajla na djelu a bosnjacki lideri predali kljuceve uz asistenciju sultana.
šta ovaj hoće? imaš svojih problema, mrš
AMERIČKI AMBASADOR HIRURŠKI PRECIZAN: "Nema smisla odlagati slanje ANP-a"! Odlagati reforme, odnosno slanje Nacionalnog godišnjeg plana za NATO (ANP) nema nikakvog smisla i ne bi bilo produktivno, kazao je danas u toku razgovora sa predstavnicima nekoliko medija u BiH Eric Nelson, ambasador SAD u BiH.
SDA uopšte nije trebala napuštati Jugoslaviju. Pa svi naši odoše na zapad, a SDA im pravi autoput za Beograd. To niko od bošnjaka nerazumije. Od ovog autoputa profitiraju samo srbi i hrvati. Hrvati imaju sve za zapad izgrađeno, a Srbi odmah na njihovoj granici. Sad se njima omogućuje i na istok. A bošnjacima na zapad je teško izaći i sporo. Mi u Srbiju umjesto u EU.
ako tako stvarno mislis ti si dindusmanin BIH to je popustanje velikosrbima i izdaja drzave i svih onih koji su dali zivote i dijelove tijela za ovu drzavu i direktno potpadanje pod rusku sapu
eto bakire koliki ti jeprijatel bosne ovaj erdogan da te vara da popustis dodiku i rusiji i izdas narod i ameriku jedinog prijatelja u medjunarodnoj zajednici
Lahko je tuđim gloginje mladići. Kakvi dobri odnosi i kakvi bakrači nemojmo biti naivni. Kako mogu biti dobri odnosi niti priznaju genocid za koji su optuženi niti su se izvinili i platili odštetu da bi se išlo dalje. Ići dalje bez priznanja genocida,izvinjenja i plaćanja ratne štete je srljanje u novi haos. Nek turska ima dobre odnose sa Srbijom niko im ne brani. Evo i mi bi voljeli da turska ima dobre odnose s Sirijom, Grčkom i Iranom
Turska ponovo trguje Bosnom. ..
E nek si nam to rek'o nismo znali hahaha
Odyebi mi od države. Eto ti Vučić pa njega guzi.
Dovodi ti investitore u srbiju
he beskurac sto bi rekli
Bježi hebo te Singidunum. Kad ste ih mogli praviti 500 godina sto ih niste vodili sa sobom u Tursku, nego ih ostavili ovde da nama jade rade. Oni su svakako vaša krv samo drugu vjeru imaju.
Diktator brko koji na BiH racuna samo kad treba izruciti nekog gulenovca. Dvojica diktatora koji trebaju priznati genocide nad Armencima i Bosnjacima. S takvima nasi pregovaraju i dogovaraju. Od toga nema nista, samo SAD i Evropa.
Zar to predsjednik druge drzave mora govoriti? I to bas Erdogan.