Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puno mi pametujemo za narod koji je Esmeraldi poslije rata skupljao pare za operaciju...hajmo se malo svi spustiti na zemlju ;)
Hvala ti za ovaj komentar :)))))
putin se pokazao kao kukavica...sada svaka nato vukoyebina moze da mu obori avion bez da odgovara.....mozda je vreme da na celo rusije stane neki srbin
Ovi što prizivaju rat, ako misle da će ga pratiti preko interneta, grdno se varaju...
Svi ti sto prizivaju rat, ili su se rodili za vrijeme rata ili nakon 1995-te godine. Da su osjetili na svojoj kozi, drugacije bi razmisljali i pricali. Ovako previse su igrali COD-a.
putin se pokazao kao kukavica...sada svaka nato vukoyebina moze da mu obori avion bez da odgovara.....mozda je vreme da na celo rusije stane neki srbin
Ovo što je Erogan rekao se odnosilo na susjede... šta će Rusi tamo?!
A klixa rusofilnog.Halo,naruziit ce vas NATO za tu rusku propagandu.Pa sta hocete dokazati,jel Sirija tada oborila Turski avion-jeste,Erdogan kmecao,pa kmece i Rusi danas isto,svi izgube objektivnost kad se pocne raditi o njihovoj guzici.Mislim,koja je poenta?
ovo je pravo lice erdoana sad prica jedno pa drugo uopste se ne drzi svojih rjeci
ERDOGAN FASISTA
Ovo nije prvi put Rusiji da prodire u turski zračni prostor - u zadnjih par mjeseci ruski borbeni avioni narušavali su turski zračni prostor najmanje 4-5 puta... To, iako jeste kratkotrajno prodiranje, ipak je učestalo i ne treba se tolerirati. Žao mi je pilota - jer realno najviše su nastradali on i njegova porodica - ali obaranje aviona je potputno opravdano.
Slazem se u jednom, a to je pravo drzave da stiti svoje granice. Pa ipak, pored toga sto je Rusija vise puta povrijedila zracni prostor Ruske, treba uzeti u obzir specificnost vremena u kojem Turci oborise Ruski avion, misiju u kojoj je Ruski avion bio i konacno poruku Muslimana da ne podrzavaju Isil. S te strane, mislim da je trebalo dooobrooo procjeniti da li treba oboriti avion. Kad su to vec uradili, nisu smjeli dopustiti ubijanje pilota. I konacno, Rusija nije vojna sila sa kojom se Turska moze nadmetati. Veliko je pitanje hoce li NATO stati uz Tursku, cijeneci sve izrazajniji bijes i islamofobiju Evropljana. Hocu da kazem da nista nije crno-bijelo i iskreno po meni je ovaj potez Turske naivan, ishitren i nepotreban. Vrijeme ce pokazati.
'jedino što je konstantno jesu promjene' - the Heraklit
...ovaj ko jelena karleuša i rahmetli aljo. svako malo oprečan stav :)))
POPUŠIĆEŠ GA ADOLFE ERDOGANE KAO I TVOJA NACISTIČKA PARTIJA I DRŽAVA.
no dajte, jednom sruši avion i već je adolf, a obama i putin su tako buci buci, osjećam novi poredak israel, turkiye, usa i rusi. Turci su lideri muslimanskog svijeta, ratoboran narod, ko da niko ne gleda serije...
putin se pokazao kao kukavica...sada svaka nato vukoyebina moze da mu obori avion bez da odgovara.....mozda je vreme da na celo rusije stane neki srbin
Čudi me da jedan diktator se ne drži onog što priča.
Neslavno ces ti zavrsiti kao i svi ostali licemjeri..
To sam pogrijesio i mislio sam na onog dzevdu galijasevica! Volim i respektujem predsjednika Erdogana
Osim ako ti Ameri narede da pucaš...
Klix =sputnjik
usro se ovaj bošnjo rusa ko grlica ahahahhahahaha