Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA mafijaška hobotnica!! Dragi moji Bošnjaci muslimani , ako želimo bilo kakav napredak moramo SDA stranci da napravimo dženazu
@The Maniac 1987 Schekenshervar - Zeleznicar 2:1 nista od kup UEFA pusti SDA , nevaljamo mi. kakav smi mi narod tako s nama i upravljaju. Svi kenjaju ne valja ovo ne valja ono, a prvi bi poletio na bilo kakvu stelu i nepotizam.
@The Maniac 1987 Ovaj ti je Konakovicev dobar drug koji mu je platio dio kampanje.
Hoće li opet biti vatromet?
Muhamed Čelikovic stoji iza svega ovako godinama ucjenjuje ljude dobavljace i kupce,njegova je zgrada
Kad ce policijska akcija "politicari"
SDA banda.. Ovaj halal reketaš treba da truhne u zatvoru al s obzirom da je pun para i da ima sda veze neće dugo svi znamo..
Na Ilidzi treba pohapsiti citavu urbanisticku sluzbu. Ona gradnja, 3 trake, prikljuci na ceste i ulice i fekalije koje direktno iz hotela idu u rijeku su genocid nad sopstvenim narodom. Uskoro ce biti postavljeni znak samo za KENGURE na ono malo autoputa izgradjenih ne tako davno..auta skacu..ogranicenje 60 km i kamera postavljena..jos niko ne zavrsi u zatvoru..a cija je firma gradila ono..zna se..NAROD ZNA..
Eto vam Sarajevo Tower hebo vas on, sve sami kriminalci
@nick480 Navedena lica se terete da su reketirala podizvođače radova na Sarajevo Tower-u, hebo te on nepismena.
U svakom slucaju Turisti arapi sa dobrom najmjerom ( da trose sto vise para) su dobrodosli , ekonomija odma ide gore ( iznajmljivanja kuca , stanova vozaca ) , potrosnja u objektima , velika je eto lova I jos PDV , PRAVI POTROSACKI TURISTI BUJRUM , bio sam nedavno u Svici I Francuskoj sve vrvi od Arapa Turista i kazu da su najbolji potrosaci , ali naravno krimosima i barabama sto dolje od Bosne
Koliko ima ovih SDA mafijasa, ni novi drzavni zatvor nece biti dovoljan da se svi strpaju.
Kriminal ne poznaje vjeru, rasu, pol, pa.ni stranacku pripadnost. Pretjerujete sa tom SDA strankom, od dobrog posla i puta pravite kontraefekat, dojadili ste i Bogu i narodu sa tim, uradite nesto korisno od upiranja prsta nema mnogo koristi.
Lijepo, hapsi stoku , samo hapsi!