Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga briga za koronu, imamo mi većih problema, ulje, gorivo, Plate, dodik, bakir, covic… Itd
Sada nema većeg prioriteta nego borba protiv c-19 fashizma! Ako to padne u BIH, i širom BIH, pali su i svi koji rovare protiv građana! Danas Italija "gori" od protesta, ne daju im da idu na posao ili u samoposlugu ako nisu izbockani i tamo se narod digao kao nikada u istoriji
Hvala ti Boze...neka ta hebena korona bude kod onih koji su je proizveli hebo ih ćača njihov...
Hocemo i mi da vidimo te dostavljene podatke sa imenima i prezimenima. Hvala unaprijed ;)
Naravno da su u padu jer je vecina zavrsila pod zemljom.
Zivite zivot punim plucima, jer je sve od danas do sutra. Svaki cas vam mogu reci da necete jos dugo. Danas ste super, sutra mozete da zaboravite ko ste. Da mogu vratiti vrijeme, samo bih se smijala, nikada ne bih bila ljuta, vise bih voljela, ranije bih imala djecu i nikad se ne bih brinula sta ce biti sutra. Strah moze samo unistiti srecu, podgrijati mržnju i protraciti vase vrijeme.
Drago mi je. Nisam dobio covid do sada, ali sutra trebam ici u zeničku bolnicu zbog loma noge i dosta mi je moje muke. Valjda nece i corona doci :-(.
Samo nemoj reci pao s trotineta.
Nije trotinet. Pao niz stepenice u cetvrtak, isao po hljeb. Longeta mi 5 dana. Sutra valjda gips. Ali iskreno me strah...u 37-oj god, u srednjim godinama. Valjda se oporavim :-(
Dostigli smo kolektivni imunitet,ukinuti sve mjere i glupa testiranja,tko hoće neka se vakciniše po treći,peti..put.
Valja malo pročitati i pozitivnih vijesti. Porodicama umrlih od korona virusa izražavam moje duboko saučešće. A vama političarima umjesto što huskate narode na rat, svirate, pjevate i prebacujete krivicu s jednog do drugog i trećeg da je kriv poručujem: NA POS'O, NA POS'O i radite šta one zbog kojih ste na vlasti a to je NAROD.
"Klix" briše svaki komentar koji spominje pljačku, kriminalce, privatizaciju i suprotstavlja se komentarima tipa "neće nas niko pitati hoćemo li u rat" na ovim naručenim aferama i člancima da se bavimo harmonikašima a ne planiranom poskupljenju SVEGA.
Vidi vidi, ne može se više sakriti da izbockani završavaju u bolnici! Šta sada kažu izbockani pripadnici c-19 sekte?! Znaju li šta primiše u tijelo, jadni oni!
Dok se masama odvlači pažnja propalim Dodom i harmonikom, u sred Sarajeva se održava diskriminirajuća zabava po ugledu na Adolfa: on je svojevremeno zabranjivao ulaz Jevrejima u restorane, a danas u Sarajevu zabranjuju ulaz neozbockanim! Naime, u Aquarius Vils su na koncert mogli ući samo izbockani ili prebolovani. Fashizam iz Australije je stigao! NE OKREĆI GLAVU, JER SI ODGOVORAN!!!
Konačno malo objektivnosti i optimizma i od strane senzacionaliističkih medija.
Eto super kako cete sad poostravat mjere nacisti. Sad cemo vidjet sta je cilj, jel da ima manje bolesnih ili je cilj vakcinacija