Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je sa Niksicem i njegovom Beogradskom brigadom? Zasto se ne oglasavaju?
Ne znate vi mile je u pravu kao i uvjek mi sve lazemo
To što je otišlo iz Tuzle, otišlo je samoincjetivno na "liječenje" u Beograd da ih ne bi njihovi gađali, apsolutno niko nije otjeran. Činjenica da je srpska vojska granatom razrušila pravoslavnu crkvu u Tuzli koja je jedan od nacionalnih spomenika sve govori, tako im je bilo svejedno da li gađaju Srbe, Bošnjake ili Hrvate. Gađali su one koji su htjeli zajedno da žive.
Ispade da su muslimani bacili na kapiji markale tešanjci i pobili srbe izmedzu ostali.. Srbsko najace oruzje je laz. A oni koji su prodali imanja za ogromne pare i pobjegli u rs i srbiju i kupili do dzaba imanja kuce..sad ispucali pare i sas svi krivi..
Ne znam zašto klix "reklamira" ovog luzera, uhljupa i prevrtanera koji je potpuni politički marginalac u Tuzli? O politici, ratnoj Tuzli i poratnoj dosljednosti mogu govoriti Selim Bešlagić i Jasmin Imamović!
@Selim-Alejkum Neka čovjek govori .Jasko nam se ionako ušutio.Boji se osuditi krmke iz eresa ,a multi-kulti šupljiranje trenutno ne pije vode.
Rekao je da je iz Tuzle protjerano 85 000 Srba, po popisu 91. Srba 20 000 u Tuzli.Takodje je rekao da iz Sarajeva je protjerano 150 000 Srba i 120 000 Hrvata...Čovjek samo laže da bi stvorio što veću mržnju i onda poslao sirotinju u rat
LMAO :D vlaška posla, vlasi se razumiju u statistiku kao rusi u ekonomiju, 150 hiljada vlaha nije nikada ni bilo u SA, vlah ako ne može nikoga slagati, on će slagati sam sebe..