Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.100percentwinnersreview.com/ http://www.100percentwinners-scam.com/ http://www.100percentwinners-review.com/
E hebi ga pa kako ću pojasniti.Ma nikada se ja ne ljutim.Koliko meni psuju što me briga rijetko uzvratim.Ja znam da su portali mnogima ispušni ventil.Napišeš što bilo i ljudi te čitaju.A tebi drago.Zar nije tako.I još se praviš da znaš nešto.A sve ti dostupno na internetu.Pa možeš biti i liječnik i pilot i pravnik sve.a možeš birati i nacionalnost kao ovi Zlajini novokomponovani Hrvati.Zlajini i Lijanovi.Pa znate li vi da Lijanovi po 6-7 mjeseci ne dadnu ljudima plaće več nešto bonona.I oni treba da vas predstavljaju.Pa promislite malo.Ili Ćane Primorac pa .nije ga htio vlastiti narod a Zlaja ga vama postavlja tu za potpredsjednika nekakve vlade što li.Ali hajde uživajte .
Ova nazovi vlast ne more vladat ni u cijelom sarajvu a da ne pricamo o Zzenici il tuzli...a ako dobacu do Konjica nek naparve veliko veselje sa Hankom na sceni. Hajmo. Ko podrzaje ovaj plan?
Malo mmože ovdje stati ali nema veze.Dobro već vidim da je glavni cilj izrugivanje.Nema veze.Sada ću ja pitati još nešto.Evo sastavljena vlada na federalnom nivou.Ma pravo da vam kažem što me briga.Ja sam u mirovini dobijam je iz HR sasvim mi dovoljno da pristojno živim.Kakva god bude vlada isti mi k.u.ac.Je li tako ili nije.Imam putovnicu Hrvatska će brzo u EU pa i ja s njom.Ali promislite vi malo.Kako će se sa ovakovim nesporazumima formirati vlast na državnoj razini.Ma nikako.Još se može dogoditi da RS sve opstruira.Pa se nešto pitam kako ćemo i kada mi u Europu.Pa ja bi volio da i ova Bih bude uređena i perspektivna država .Pa da i ona ide u Europu.I gledajte nešto.Gdje sada odjednom nestade genocodnost RS i građanska BiH.Jesu li vam i za povratak u RS krivi Hrvati..Niko to više ne spominje od vaših političara.baš niko.Ili vas Srbi nisu protjerivali.Ja tvrdim da jesu i je li to Zlatko i SDP napokon priznao RS.??????Rugate se nacionalisti pa dobro kako vi to mislite rješiti.Ratom
HAHAHAHAHAHA...ja lakrdije bgt....
@cuj - tvoj problem sto ne znas citati brojeve... A o ciljevima mozete procitati u platformi. Ne posmatrajte stvari povrsinski.
Eh ovako .Ja sam Hrvat ma znaju mene mogi odavde koji dođu na Poskok.Možete me i vrijeđati zbog toga .Možete mi psovati što hoćete nema veze.Ma ja ću vama priznati i da sam moderator na Poskoku pa što bude .Ja vama recimo neću doticati ni vjere ni obitelji niti vas nazivati drugačije nego Bošnjacima /muslimanima .Ja za onu pogrdnu riječ i ne znam napisati nisam nikad.Ali bi ja došao ponekad na ovaj forum i upitao ponešto. Pa evo ima li meni neko pošteno da odgovori zar vi doista vjerujete da će biti bolje sa ovakovom vladom Zlatka Lagumdžije.Jer on ne poštuje volju jednoga konstitutivnog naroda.Samo po sebi to stvara nepovjerenje zar nije tako.ako ništa mi Hrvati smo nezadovoljni i sigurno će biti otpora i opstruiranja vlasti.Pa i sami znate da će biti.Kakvih otpora ja ne znam ali će biti.A ako će biti podapinjanja onda i znate da neće zemlja naprijed.Pa zamislite vi svoju reakciju da vam Hrvati biraju recimo sada nekoga iz silajdžićeve stranke a vi birali SDP.bilo bi svašta zar ne
@ cuj 1.699 milijardi k.o.nj.i.n.o ne.obrazovana...citaj medo
Evo gledan na google maps ma nema sanse da vas nadjem hdz i hdz 1343 na mapi? Nema vas nigdje!
a gdje je borjana krišto heheheheheheheheheh
@Pita Kakva vlast bez jednog naroda , sta je vama ....pa nije 2 HDZ predstavnik jednog naroda .... to je isto kao da kazemo da prave vlast bez prestavnika bosnjackog naroda ...jer po mnogima Haris je najveci bosnjak i nacionalista bla bla bla
a joj budzeta 1,7 miliona....pa toliko para treba za grad sarajevo ako bi htjeli da funkcionise grad i gradske strukture koje su na budzetu...skola..vrtici ...bolnice i.t.d........... ...svasta... (
Bilo bi fino da je neko od njih spomenu i sta su programski ciljevi ove vlade. Odkako smo dobili rezultate izbora, ni jedna, ali bas ni jedna stranka/partija nije spomenula investicije, radna mjesta, gradnju fabrika. Bogu su dodijali svadjama oko fotelja, ali o poslu, o boljem zivotu, o svemu onom cega su im usta bila puna prije izbora, ni rijeci.
Lagumdžija psuje: http://adf.ly/xT2W
Dje ba ovo ima. Ko oni napravili vlast bez podrske jednog naroda i traze ko fol od svih da podrzimo tu budalastinu. Necuveno. Zaustavite ove nasilnike jer imaju za cilj da nam uniste zemlju. Cudni. Bas cudno da u SDP-u niko ne smije ni rijeci da kaze protiv ovog sliedzijstva?