Komentari (315)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako hoces sta da unistis daj Bosnjaku da to vodi. a jos ako je SDA sto je u vecini slucaj i iz istocne bosne imas dobitnu konbinaciju za katastrofu
SDA je najveće zlo što se desilo ovoj
J.BO TI SDA SVE PA HOCETE SVE DA BUDE OK KOMUNJARE SAD DOLAZE OTKAZI I OPET NEVALJA
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Od smrti Emerika Bluma ova lađa samo tone
@pokvareni_usisivač Otpuštanje je logična posljedica neselektivnog i bespotrebnog upošljavanja radnika u prethodnih 20 -15 godina sa nepotrebnim kvalifikacijama.
@shahzudin SDA VAS SPASILA OD KOMUNJARA CETNIKA I USTASA
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sta bi sada trebalo plakati za ovim? Sta profesori historije i biolozi rade U Energoinvestu? To se sve tu zaposlilo s stelom i cekalo penziju s guza na guz. Pozdravljam potez.
Ovdje su jedino menadjeri radnici bez rezultata. Kakav je to menadjer ako nije nasao posla!? Krivi radnici!? Radnik treba snositi posljedice za nerad svojih menadjera!? Otkaz menadjerima Energoinvesta!!!
menaDZer. Sto je najgore i oni misle da su menaDJeri. Kako smo nepismenu cudo nismo jos u pecinama
Čim je Enes Čengić postavljen za direktora, yebayi ga.
Crni Brankovic je najgori!
Nemam ih ovdje 5 viska, nego brat bratu 305. Al sto jest jest, bas je crnjak kad si se nastelio na posao koji se smatra dozivotnim, radio ne radio, a ono od 400 bas ti budes medju tih 5 koji se otpustaju. I sta sad.. valjda negdje u realan sektor, gdje se mora raditi.. usput, ovaj prevodioc... ruku u vatru dajem da se za mali milion prevoda placao sudski vjestak, a ne zaposleni prevodioc. Kao sto javne ustanove pored 10 pravnika zaposle advokata...
Hoce vlada da ih rascera da se uvali u zgradu , slomise se trazeci zgradu da sdpu ne placaju kiriju vise
Kada ide prodaja BHTelecoma ?
nadam se sutra
stvarno ih ima puno po tabeli- 12 IT ??? 15 pravnika ??? 26 finansije??? u ova 3 sektora ih je viska bar po 10. ocih inzenjera ne znam jer ne znam koliko posla imaju.
U ovoj zemlji nikad niti jedan direktor nije odgovarao kako za stanje firme koja je propala, tako i za zapošljavanja bez smisla.
Srećan vam dan mladosti, tražili ste gledajte!
@MinoDerlin Komunizam je davno umro, sad ova nadridemokratija i vladavina krupnog kapitala polako, ali sigurno odapinje... vidjet cemo sta ce doci poslije toga :)
Neznam jeli iko ovo pisao, koliko je ovo velika firma bila da je evo razjebaju 22 godine od rata i još je nisu skroz opustošili
Bravo strucnjaci, na osnovu imena takvu firmu se moglo dici da bude ono sto je bila Bezbroj privatnika je startalo poslije rata pa je velika vecina nesto napravila za ovo 20-ak godina, a uhljebi u takvim firmama nista Narode samo biraj nacionaliste i dalje
ne navijam ni zakoga i iskreno govorim da od svih lopovskih politicara danas ja mislim sudeci po svemu sta se dogadja 20 godina ovaj bakir i njegova stranka su smrt za sve nase narode, mozda ce ga sovinisti i vehabije braniti ali za sav normalan narod nebitno o vjeroiapovijesti je smrt
Pa šta je, šta se žalite sad? Borili ste se za ovaj sistem, eto vam ga :)
jel to počela njaka agrarna reforma u energoinvestu...
uhuh... nije počela, nego završava, a počela je prije petnest godina...
E da je živ Emerik Blum najpametniji ćovjek koji je hodo ovim djelom Evrope a Veliki Bosanac,indirektno trećina bossnaca radila zahvaljujući njemu ,90% bosanaca i nezna ko je bio on.Što srbo-četnici nisu stigli uništiti bošnjo dokrajći.
Tako je! A da je živ Blum, odmah bi se vrno pod zemlju!
@Srkobalj sto te istina boli