Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepo. Zamislite probudite se jednoga jutra i nema Federacije niti RS, niti kantona niti njihovih ministara, do-ministara, savjetnika i kvazi-savjetnika.... samo Bosna i Hercegovina a u njoj istinski Bosanci i Hercegovci.... Ne znam „koji mi je“ da u to vjerujem...
@mamuza Svaki stanovnik Bosne i Hercegovine je Bosanac i Hercegovac, to je geografska odrednica a naravno znaš i da različite nacije žive u BiH. Ovo pišem samo da se neko manje upućen ne bi zbunio kada pročita tvoj komentar.
prije ces se probuditi u maskirnoj uniformi, ili gladan jer nisi vecerao ...selam
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
🇧🇦❤🇺🇲
Hajmo Bosnoi!!!!!!!!
Pa naravno da nisu osvijetljeni radi BHFFa a niti radi BiH. Ni organizatori nisu to tvrdili. Poenta je da slika izgleda prelijepo i sugerirajuće za one koji znaju važnost festivala u Americi i važnost Promocije BiH u inostranstvu.
Koji ste vi debili kljuks da niste u stanju informacijuu provjeriti prije nego objavite. Jucer Empire S. bio zelen u znak Virtual Habitat House Pary, a ove slike su vam iz Augusta - ali ne za BiH vec za US Open. Ljudi imaju zvanicnu web stranicu sa rasporedom. Samo se provaljujete i sramotite nas. fuj, vi se nazivate novinarima, sramota.
Jako visok poraz za smrdljive petokolnaše.
Jedna si jedina moja domovina, jedna si jedina Bosna i Hercegovina!
Jok te šumsku će zastavu metnuti 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
I kakve veze ima denis zvizdic sa ovim da bi on to objavio? To je povodom filmskog festivala ne zbog politike i drzave koju njegova stranka i kolege razvaljuju i pljackaju. Bitno se prilijepiti za nesto pozitivno da se mlo reklamira stoka SDAovska iako nicim i nikako nije doprinio ni on ni SDA filmskom festivalu.
@DirektUbrain Sto je najzalosnije nije ni povodom filmskog festivala nego povodom US Open u augustu, samo Denis i kljuks prenose lazne vijesti jer znaju da je narod glup.
auuuu... koja cast :) .... ja bih radije da je kod njih podijeljena drzava, da oni imaju dejton, dodika, covica i izetbegovica juniora .... a da mi njima palimo svjetla... i da njima bude drago zbog toga :)
E bas imamo koristi od toga.rijesite nam osnovne probleme u drustvu.za to vas placamo.dosta suplje i populizma!!!!
Hvala Ameriko....
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂, jako bitno, 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@BosniacumLilium U Bosni je nacija bosanska..Bošnjaci,Srbi,Hrvati nisu nacije u Bosni,oni su narodi,konstitutivni narodi...nacije ne mogu biti konstitutivne.Srbi i Hrvati su nacije u matičnim nacionalnim državama!
I dok to svi neshvate, prosperiteta i kvalitetnog zivota ovdje nece biti. Znaci mi to doziviti necemo.
New Yorrk je vazda bio dio Bosne
Pa zar nije SFF u kolovozu?
Ovo su boje ukrajinske zastave, kod nase fali bijela 😂