Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Vaha, nisi valjda suzu pustio.. Lijepe riječi za pomirenje, suživot i budućnost, hvala ti na njima, ako su od tebe vjerujem da su iskrene! Čovjek si bio i ostao i hvala ti na svemu što si činio i činiš za BiH!
samo mrtvom ustasi i vlahu vjerujem!
zaboravio Vaha da je nekad bio ranjen.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Vaha imao najljepšu kuću u Mostaru i čitav život radio da bi je napravio i oni mu je poruše, Vaha jedva živu glavu spasio i porušen mu je čitav grad i nakon 20 godina ti isti što su rušili i ubijali uručuju nagrade nekome za nešto, sa ovakvim komšijama neprijatelji nam ne trebaju..
Vaha zasrao si i sefa i stanicu primio si nagradu od Joze Pavkovica koji bi da ugasi Velez ,primio si nagradu 50 metara os svoje kuce koju su ti zapalili Jozini puleni iz UZP i HDZ .primio si nagradu iz Hrvatskog doma nekadasnjeg Doma mladih e pa moj Vaha izgleda da ti nemas vise daha .Meho Dzeger te supewr opisao u svojoj pjesmi kaze kad ti racun u kaficu bude 8km ti daj 10 i reci ok je a ne uzimaj kusur da platis parking u Jablanici!!
A sto ne bi selektor BiH? ..male pare, ha? Japan bolji, a ovi nek te nagradjuju...ne kontam fol
Nisi ti igrač za današnje derbije...
Vaha nam se nesto raspekmezio... bas ga Covke emotivno skarindjo
Zaplako Vaha zbog Japana a ne zbog ovog dogadjaja. Ne moze da preboli da je dosao do potoka a nije se napio. .
Vaha je iz Jablanice a ne iz Mostara.
Vaha bi trebao provjeriti hormone i štitnu žlijezdu, u zadnje vrijeme samo plaće!
Idealan tekst za plaćene nacionaliste.... A tebi vaha svaka je na mjestu... Pitanje je da li imam vaha još daha
Trebao je i Enis Bešlagić izaći i progovoriti koju.
@fergazer321 Kreteni i jedan i drugi hajde Enesa shvacam valja nu radit i zivit u Hrvatskoj ali Vahu ne shvacam da prima nagradun od HDZ Vecernjeg lista i Joze Pavkovica koji bi gasio Velez ugasim mu M.A.MU
Koji qurac ovaj placki u zadnje vrijeme po medijima
od ovih 4 samo jedan ima bh nacionalnost
Dobri naš naivni Vaha, ne razumije kako ova država funkcioniše. Znam da je sve ovo rekao od srca i iskreno, ali bolje bi bilo da je iskoristio trenutak i raspalio po onima koji su doveli i Mostar i BiH u ovakvo stanje. Kao onomad Enis Bešlagić, oderi pa kud puklo.
Hrvati dovode svake godine bošnjačke kompleksaše poput Enisa Bešlagića i Vahida Halilhodžića da im se saginju i plaču za suživotom i na taj način ubiru poene kod Međunarodne zajednice da su pronicatelji evropskih vrijednosti.
Nikad zaboraviti i nikad oprostiti. Kakav kukavički nastup u sred UZP glasila, tipično balijski.
Vaha licno te znam i znam koliko volis pare. Nemoj ti plakati za Mostarom i za Velezom, uvlaci se ti ustasama koji su nam otvoreni neprijatelji! P.S. Sramota je sto SDA, a ni IZ ne reaguje na izjave Kolinde!
E moj vaha. Da se obican svijet pita, toga ne bi bilo. A narod je stoka kad pusta da ga politicari zavadjaju radi svojih kriminalnih interesa