Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bake je 1986 znao da ce doci do ovog spašavanja!
@romeo 22 jos jedan looser kojem je bake kriv njegovu nesposobnost
@Baketov Čmaroliz
kada vidim kako su prosli borci a kako dezerteri , pobjegao bi odavdje na prvi znak sukoba
sinko...dezerteri i ratni profiteri su proglaseni herojima od maticnih stranaka...pravi borac nikada ne bi dozvolio da bude sluga bilo koje papanske mafije(stranke)...pravi borac im yebe majke makar to bilo na njegovu stetu...
@yeba.mene.drzava nema od te price nista, smjeli su na tenkove a sada ne smiju na korupciju i zulum ? sta je reci ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sirotinja je odbranila BiH i niko drugi.
U ratu je bilo sasvim normalno, ljudski bez cudjenja na ovaj nacin postupiti jer smo bili ljudi. Sad po komentarima vecina komentarise "svaka cast". Sad smo toliko moralno zaglibili da se cudimo sto je covjek spasio covjeka jer bi danas vecina okrenula ledja, pravili se mutavi, ko kad su onog momka u tramvaju izboli. Mozda bi se neko nasao da snima s mob al da uskace u pomoc tesko. Cast pojedincima
Isti Luis Figo
Sisajte ga čhetalji
Svaka čast, ovo je predivna priča! Suza mi je krenula. Drago mi je što su obojica živi i zdravi i da imaju mogućnost da se upoznaju. Izuzetno su mi simpatični njihovi komentari u Spotted objavi. Ismete i Dževade, želim vam svako dobro!
dosta vas je vise sda botovi, ....divna vijest a vi sere ete po starom običaju
Po takvim ljudima treba nazivati ulice i trgove...pravi heroj.
Ova priča zaslužuje svoj prostor u novinama i portalima, a ne Kija Kockar, Luna Đogani, Tijana Ajfon i ostali. (Nemam ništa protiv navedenih, ali su i više nego česti u sredstvima informisanja)
Kao Djecak koji je ovo sve zivio, 86-godiste, ova slika me podsjeca na onu pjesmu ratnu “Jednom kad sve ovo bude jucer,...reci ja sam bio tu kad je bilo najteze”. Republika BiH, jedna jedina, zauvijek vjecna. Velika Hvala ARBiH, obicnim ljudima, herojima, koji su zivot dali nesebicno, neki od njih i iz moje blize Familije. Hvala vam. Spominjati cu vas sve dok sam ziv, i one koje sam poznavao, i koje nisam.
Danas drhte od corone a tad ispred snajperista izvlači prolaznika
Ja cijelo vrijeme mislio ovaj spasilac Bake, al izgleda nije ;(
@Gotty jesi jadan, sanjas li bakija? Sigurno te u snovima prati