Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je...a te svjetla na starom mostu gasi to haivanu jes nekom do ovoga i do aplauza .Mislis da si nekom zanimljiv sa ovim.bolje da gledas sta ce ti ljudi sto nemaju posao i sto ga nrce jos dugo imati na starom mostu od turizma.
Koliko moraš biti paGlu pa da lafo nešto plješćeš u havu..mrššššš
Patetično , stereotipno i najbitnije od svega krajnje neiskreno .
Foodilu se zahvalite on je veći neprijatelj od korone
Povraca mi se vise od ovakvih poruka, srecom veceras nisam cuo nikakav pljesak
Cast izuzetcima ali u mom gradu kad odes u dom zdravlja prvo cekas na onoj klupi pola sata da ti dodje doticna i kaze "sto si doso?",onda te uputi osobi koja je na pauzi vec sat vremena i jos ce toliko biti,u medjuvremenu naleti po koje osoblje koje te i ponizi ukoliko nesto upitas,i to su vecinom ovi stariji,ljubaznost cista 0 a oni sto ti oni kazu moze ti rec i mater kod kuce otprilike.
Bravo jos da su skakaci skocili da se ypotpuni ugodjaj. To bi pravo bilo da skaću jedan po jedan. Sa 1.5 m razmaka.
bravo Mostar, bravo nasa domovino!
Mostar ♥