Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spaha KRALJU :)
jedan od milion razloga zasto je on nas vodja
Veliko srce
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hvala ti spaha na svemu
Ne zovu ga dzabe 'Kralju' :D Spaha bratix <3
Sve bi bilo drugačije da nam je više ovakvih ljudi :)
jadno dijete :(
Nadam se da i onaj cigan ovo cita. Tako malo treba da covjek ostane covjek. Spaha, nemam rijeci. Allah ti se smilovao. I blago onima koji se mogu nazvati tvojim prijateljom. Imas dusu,a to je najvrijednije.
Suza sama potece ! SPAHA SILO NEBESKA !
Ljudino! Zaigraj i povuci svoju braću it reprezentacije!
amin
"nezvisni" - jedan gubar kakav si nije dostojan da komentariše Spahu i bilo kog fudbalera naše reprezentacije, ali brine me kako stalno miješaš formular za prijavu u ludaru sa prostorom za komentar na klixu? Znamo, ne gine ti ali što smrdiš toliko?
spahicu, hvala ti sto si veliki covjek.
Kapitenu svaka ti cast , ljudina si i to si pokazo po ko zna koji put , Nek vas Allah(Bog) veceras nagradi i da vam snagu da napravite dobar rezultat , posle ovog tvog teksta moro sam izaci da zapalim a suze same krenuse , Naprijed Zmajevi u nove pobijede svi smo uz vas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eto, opet, sav je neki drag i mio ovaj Spahić.
To je autoritet, vođa, a sada i veliki čovjek, svaka čast SPAHA
Krenu suze same :((
OVAJ LIK DOBIVA CREVNI DIREKTAN !!!
A ti dobijas 1 iz bosanskog, papcino...
HAHAHAHAHHA, BOSANSKI, STO JE TO ???
Nisi ti bez razloga kapiten. Volimo te Spaha!
A sve nema pedera u BiH , hahhahaha
Svaka čast Spaha !! I večerass do pobjede
KOJE POBJEDE HAHAHHAHAHAHA