Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz dužno poštovanje prema Emiru ali ovu uslugu bi trebao imati svaki građan Bosne i Hercegovine ❤️
@fbUser1555074120 kakvo dužno poštovanje? Što je igrao fudbal? Što se ponašao kao kočijaš na terenu? Što mu je prošla lopta kroz noge na hiljadu utakmica?
Spahic isao u lov, e moj Emire, znas li da je lov haram , i uznemiravati zivotinje za rad zabave je kazna od Boga. Ovaj put te je samo opomenuo.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Joj nama vijesti pola dana pratim dešavanja u Ajdinovićima ko da je Las Vegas, pola dana pratim transport Emira Spahića u bolnicu.
a evo sad i zemljotresa
A evo ga i gejevi, šlag na tortu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Molim Klix da istrazi koja je uloga onog lika sa pederusom koji je stigao sa Spahom i ispratio ga do hitne! Niko nije nasao za shodno da nam to pojasni a mene zivo interesuje!
Ne lupajte gluposti ljudi i ne budite ljubomorni. Neka on nama samo ozdravi i bude onaj stari Spaha 💪🏼♥️
Nije zivotno ugrozen a helikopterom ga prevoze!!!Pa jebote nebi da je Covic
Zašto je helikopter sletio na pomoćni teren od stadiona Koševo, kad Klinički centar Koševo ima heliodrom? Kod nas sve improvizacija.
brz oporavak
Pojas je namijenjen i za bogate, moćne, one koji imaju vlast...ne samo za sitnu raju koja se veže samo zato što su kokuzi pa da ih drot ne kazni! Ni prvi ni posljednji bogati: Dražen Petrović, Toše Proeski, Šaban Šaulić...koji misle da se ne treba vezati jer imaju dovoljno da plate kaznu...pa glavom platili! Brzo ozdravljenje...
Ma vidzaj carapica kod doktorice jooooojjjj...
Pa on je ambasador
Da je neki rudar imao saobracajku ne bi po njega Helikopter oruzanih snaga dosao sigurno.....
Pogledajte vi samo kako SDA botovi, jadni hadalji, se javljaju da brane to sto je helikopter podignut da bi prevezao covjek, koji nije u zivotnoj opasnosti, obicni fudbaler. Dok djeca polu slijepa, nemaju para da se operisu. Sto je najgore, kad se oni budu slupali negdje bogu iza nogu, cekace satima da dodju po njih sa nekim starim ambulantnin kolima. Pa ko ziv, ko mrtav.
Svakom fudbaleru prodjecna plata prema standardu drzave u kojoj igraju. Tako bi trebalo biti a ne milioni i bakrači.
ja nesto radio u sarajevu, i navece mi nije bilo dobro (povracanje i vrtoglavica). taksi me odvede doktoru, a na šalteru mi kazu "vase zdravstveno je u TK. u sarajevu morate platiti SVE usluge kao da ste iz druge drzave"
Bravo za komandni sistem Oruzanih snaga BiH. Mi se, kao ljudi, radjamo isti. A onda kroz zivot svojim djelima ponajvise sami (nazalost ponekad i ne!) odredjujemo vlastiti status i tretman u drustvu. Kako 'ja', koji gledam gdje cu koga izradit' i kradem bogu dane po Klix-u, da ocekujem helikopter OS rame uz rame Emiru Spahicu ili jednom Edinu Dzeki - oni su znoja i znoja prolili promovisuci domovinu zvanu Bosna i Hercegovina (a sta sam ja?).Hvala Vojsko i brz oporavak kapitenu!
Za sta hvala?!?...300 miliona km je budzet OSBIH...glavni zadatak im je kladionica i prisustvovanje vjerskim obredima...katastrofa
Al' pazi drame, k'o da su izmislili lijek za AIDS...
U većoj je opasnosti bio u takvom helikopteru nego da su ga dovezli u hitnoj T4.