Komentari (275)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece se BiH raspasti vec se ti mentalno raspadas u svakom pogledu.Dao bi ti sve sto imas u zivotu blento jedan da mozes uzivati i trunku Zeljkovog autoriteta u svom rodnom gradu na koji si vise puta momacki pljunuo i popiskio se. Sto se Kosova tice to je i iole pametnim laicima jasno samo mentalnim retardima i podobnicima poput tebe nije
@kasperneunistivi2 Emir je Turcin ko i ti..Turaka po u Srbiji koliko hoce ..Srbi su vecinom Turskog projekla..Tamnoputi... Vlasi u BiH su druga prica..
@kasperneunistivi2 Pitao smam oca i djeda o nekim činjenicama, i moje porijeklo je iz Srebrenice od pra pra pra pra pra......djeda.... Dođite na kahvu da se ispričamo, jedva čekam takve kao ti i Emira :)
Ovaj covjek samo ide gdje ima dobrog kajmaka tj gdje nanjusi lovu iz budzeta za svoje glupe projekte , veoma je spretan za ukrasti , bio je prvo uz Savez komunista kada je snimao u bosni , pa onda kod slobe jer mu je davo vise para jer Alija nije mogao da ga financira , pa onda Tadic i Kostunica , pa sada dodik , klasicni prevarant
Da onaj terorista nije ubio onog finog austrijskog gospodina mi bi sad bili dio Austrije kao neka njihova pripizdina sa kompletnom administracijom u Vienni.
Sad svi možemo mirno spavati.
Kusturica nije autentični reditelj već obavještajac, bivši Udbaš i plaćenik, kakvih u regionu ima mnogo. Zato, sve što on radi, radi po naredbi srbijanske politike, jer je ucijenjen. Meni je svakog propalog lika iskreno žao, a njega posebno. Pošto je sad planirana miroljubiva politika iz Srbije (želi se iskoristiti loš odnos Bošnjaka i Hrvata) svi će (lafo) biti upregnuti da se to realizuje a sve će iza đale raditi da nam napokoste. My 2 ct
Naravno da je Komsic izjavio da je za njega Kosovo nezavisna drzava. To misle Svi Bosnjaci, kao i Hrvati, Slovenci, Makedonci, Crnogorci i svi ostali, jedino Srbi jos zive u zabludi.
Uvijek moram sa se nasmijem sta ovaj cupavi govori. Ako je Komsic udbas, on je najveci pakas. 🐒
dobro smo prošli mogo nas je monkey žik žik
ko je emir kusturica kad je politika u pitanju??? pogledaj lika, psycho najobicniji
Dostojanstvo RS-a!? Zar genocid moze biti dostojanstven smradu ljudski?
koji genocid?
svaka šuša politički analitičar
Ne znam da li klix svjesno želi postići nešto sa pokušajem revitalizacije ovog govneta? Svaki dan prenose šta govori kao da je do sad cijeli život šutio.
Nemanja, jedino je sigurno da se u svom rodnom gradu Šheher, nikada pokorenom Sarajevu, nikome nečeš uvuči u pakaš, a još manje ofajditi ko što si u BG i u . BL. Ovdje za tebe hajra nema. Što si hajrovao - hajrovao si. Sada tišu!
Alejalipa, pazi malo na pravopis! ne kaže se "hajra" to je žensko ime!
Alejalipa, pazi malo na pravopis! ne kaže se "hajra" to je žensko ime!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Emirova agenda je da nakači Andrićgrad na neki fond, i spoji ga cestom i prugom. Možda uradi i koji ćilim iz predsjedništva.
hajde da ti vjerujemo, samo brinemo se zipa što govoriš o željku da ti ne zastane u grlu
Koga jos zanima u sta vjeruje i sta kaze ovaj bilmez.?
Hehe, ovaj se već ufur'o da je savjetnik... p.s. "dokaz" da je Komšić tzv udbaš, je na nivou dokazivanja odsustva krivice prikazane osobe koja mora da dodirne usijano željezo a da se ne opeče. Što bi u narodu rekli, niđe veze 🤣 p.p.s. fakat sam mislio da je Kusta pametniji...