Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo u ratu jos dobro prosli kakvi smo majmuni, ovo je najbolji primjer
DOBRA, ČISTA 10...
Čitam ove vaše komentare i da vam kažem da vas treba biti sramota. Komentarišete nekoga koga ne poznajete i ulazite u tuđe živote. Ja sam iz B.Petrovca i da vam kažem ona nije ništa od onoga što vi pričate, niti je konobarica niti je nešto izdala i prodala. Žena je magistar prava, sve je sama stekla u životu, školu i posao, najobrazovanija je u gradu, i šta sad ako je željela da učini nešto za Petrovac pa nek je to i preko SNSD.
Ovakvih i sličnih Emilija je uvijek bilo, meni jako liči na Macu.
Jeli ovo ona Vranješova.
Interesuje me zašto je Emina Mešić posebno izdvojena od ostalih kandidata za načelnika Bosanskog Petrovca . Možda što nosi Muslimansko ime, a nema kult Bošnjakinje.
Lično je znam, i časna i poštena, oni koji je ne znaju pričaju gluposti
fuj! zbog ovakvih prodanih dusa nam se i desava omalovazavanje... emina fuj!!
Pa ovu handre srbi po Sokocu i to nije nikakva tajna
Žena ne živi na Sokocu, ne pričaj gluposti
eto SNSD javno i bez imalo stida negira GENOCID, IZJEDNACAVA ZRTVU I AGRESORA....FUJ! BOSNJO GLUPI DOKAD CES BITI GLUP!!! EMINA SRAMI SE! SAMIM OVIM CINOM SI NEGIRALA GENOCID I SVE OSTALK ZA STA SE PTICA DODO ZALAZE ,A TO JE VELIKA SRBIJA
Ko je zna ponosan je na to, dobar prijatelj, kćerka, majka.
Emina vaka emina naka
Ko lajka komentar obecano mu je 100 000 radnih mjesta
Stvarno,najstvarnije prelijepo celjade.Bumbatre prava.saso mange
jbt sad sam joj pregledao fb profil i žena piše hrvatskim jezikom, ne piše ko nego TKO, nekad joj se omakne općina nekad opština, ako je ona diplomirani pravnik ja sam dr alah univerzuma primjetio sam da neki krajevi u bih gotovo da i nemaju veze sa izvornom bosnom,recimo neki krajevi u kladuši uopšte se ne smatraju bosancima, ono kad ga pitaš šta je nema pojma niti kojim jezikom govori
Nije samo dipl pravnik vec magistar prava, najobrazovanija u gradu. Odakle si ti maJKE TI
Kad tamo u bašti sa Eminom u ruci stajaše...
Badrov vopra
tetovirana mlada majka 😁🔥👌#milf
Sad ce bh kloc podržati Cetnikusu umjesto Senad Bošnjakinje
@Hari75 Senade Bošnjakinje
@Hari75 BOLJE RASPITAJ SE O SENADI A I O EMINI PA ĆEŠ VIDJETI KO JE KAKAV