Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono u cemu svi grijese u dijagnosticiranju je uzimanje krvi samo na taste. U dijabetisu tip 2 na taste krv je u granicamanormalnog i tek se moze otkriti bolest ako se izvadi hb01c nalaz. Svi koji sumnjate da bi ga mogli imati uradite ovaj test jer kad va modkriju na taste tad je kasno za mnogo toga. Mnogi ce se sjetiti ovog posta.
emina imas dobre guzove
Što bi ja ovo jebo
I ja imam pojacanu potrebu za hranom i treperim kad sam gladan, a nemam secernu bolest, za sad. Ne mozes biti pametan. Jedan moj poznanik tek kad je pao i zavrsio u bolnici skontao da ga ima oko 30.
Lijepa Emina, Želim u skoroj budućnosti da naučnici jednostavnim rješenjem pobjede tu opaku bolest i time vama dijabetičarima donesu puno zdravlja
Pametno, kad bi svi ovako razmisljali.
Ma i ja kad se uhvatim tave sa hurmasicama... slabo mogu da se obuzdam....