Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pregledo sam citav video i ja ne bi da me doktorica lijeci.. ono izokretanje usta pokusaji da se izgovori americkim engleskim meni ko posmatracu su izazvali neugodnost.. Imam osjecaj da djevojka misli da je neurology fellow
Ako ti Klintona draga djevojko vidis kao spasioca ,onda ti nemas u glavi nista,ama bas nista
Hilari je hrabra zena,ona je na tuzlanski aerodrom sletjela ijako je bila pod kisom snajperski hitaca od strane cetnika ijako su cetnici vec bilu obrijali brade.Da podsjetim u Tuzli je bila 1996,ali laganje joj donese prolazne poene,a ova djevojka izgleda nezna koga podrzava.Hillari je glavni tvorac unistavanja islama..provjeri to djevojko..
Ova sigurno ima šiptarske krvi, vidi joj se na faci. Samo se oni mogu ovako klanjati svojim američkim gospodarima. A Bošnjaci su najgluplji narod na svijetu, tako da je to sve li-la. :)
Tako izgleda svaka muslimanka iz bosne majke mi 😁😁
Emina mozda postane sledeca, Huma Abedine!
pogodi sta nas boli
marry me emina
Pozdrav, ako si za još jednu avanturu u kojoj možeš postati predsjednik, član kongresa, novinar, vojnik, radnik ili vlasnik fabrika onda si ti onaj koga trebamo u igri https://www.erevollution.com/en/register/53383 . Pridruzi se nam i skupa ćemo napraviti eBiH boljom i jačom. Sve upute i pomoc koju mozda budes trebao ce vam biti date u igri, kad se prijavite ona gore naveden link. Lijep pozdrav i očekujemo te.
hilary ce je naguziti ovaj put. nije vise mala
Zajebavala se oko stitenja silovatelja na sudu ......al hej zensko je pa je trebaju zene podrzat. "Uvijek su mi se sviđali demokratski kandidati" "prvi crni predsjednik ili prva zena predsjednik 50/50" - povrsni liberalni parazit
Glupača jadna
Joj kad Trump pobijedi, al će bit kmečanja :))))
Je li joj ona smislila onu poznatu laz da su je snajperom gadjali na aerodromu Tuzla? E to je slika baliluka i cilja koji su imali u proslom ratu.. ,Kmeci, placi, lazi, izmisljaj... Sve zarad medijske slike i intervencije zapada... Kur... vice balijske.
Wtf did I just watch...
Bil Clinton? Bi, bi!!