S ponosom objavljujemo
3.4k

Emela Burdžović prelazi na Klix.ba

S. H.
Foto: I. Š./Klix.ba
Foto: I. Š./Klix.ba
Klix.ba s ponosom predstavlja novo ime u svom timu, dugogodišnju novinarku, voditeljicu i producenticu Emelu Burdžović.

U procesu kontinuiranog širenja Klix.ba za svoju publiku sprema nove sadržaje, nove formate i inovativniji pristup.

U tom pogledu veliko pojačanje ekipi Klix.ba bit će Emela Burdžović sa bogatim novinarskim iskustvom na televiziji.

"Bilo mi je neobično kad su neki ljudi, nakon što sam se odjavila u svojoj dragoj bivšoj kući N1, pomislili da ću se baviti politikom. Hoću, ali i dalje sa ove strane. Ja sam inficirana ovim poslom i on je za mene iskaz patriotizma te simbolizira ljubav prema mojoj zemlji. Radujem se što ću svoj put nastaviti na Klix.ba, snažnom domaćem medijskom brendu, s kojim se osjećam kompatibilno, osjećam da ne kompromitujem vlastite svjetonazore i poimanje ove profesije. Oni uvijek rastu, prave razliku i vjerujem da ćemo sad rasti zajedno", poručila je Emela.

Novi projekat Klix.ba će lansirati uskoro te vjerujemo da ćemo publici dati razlog da nam i dalje najviše vjeruju, da nas i dalje najviše čitaju, ali i gledaju.

Emela ima veliko iskustvo na televiziji, radiju i generalno u medijima. Ljudi i ljudske priče su joj najveća inspiracija. Beskompromisni je borac za ugrožene i glas protiv nepravde.

Uskoro na Klix.ba zajedno otvaramo brojne teme, propitujemo sve ono što trebate znati te zajedno ostajemo posvećeni svim građanima ove zemlje.