Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bego je pogriješio da si sve dobila preko kreveta, dobila si sve preko ofucane njanjare, a ne preko kreveta, bilo je i u autu, i na haubi. Prčio te ko je stigo, nepismena kravo.
Trebali li bi eto vi sjest u parlament..đubrad jedna reketaška..ucjenjivačka..jadne rudarr ucjenjujete korom hljeba da glasaju za vas reketaše...zbilja šta vam ono bi sa ideološkim partnerom iz Gusinja..nešto se ne oglašava..ccccc
ja za ove nikad nisam cuo
Nije losa Elzina!
Boga mi ja bi metno
@bianconero89 zena u godinama, ljepuskasta, normalna.... za razliku od ovih turbo folk glasnogovornica na kakve smo navikli ona je desetka.
Kriminslci,lopovi,zelenasi,primitivci,....bagra
Ko su ovi jbt
Zino, znamo mi sa FKN kakva si ti nepismena ruda sto je lazirala ispite a Banovici kako si se probila i cime...samo neznam kako se Kuki digo na tebe
Ovo je ona Banovicka zdrebica sto kaze joooo sam mislaaaaaaa nemojte mi hatorit hahahahaha
oooooooj elzina iz koje si ti banovicke jame izasla
iz jame Pripizdine
Ljankase i papanka sa dna kace!!!
⚜️⚜️⚜️BOŠNJACI NIKAD JAČI U ZADNJIH 555 GODINA⚜️⚜️⚜️
Nemoj štO hatOOrit...
"Nemojte him hatorit" Seljankooooo
ja sam kazala da ce tuzla trest...seljancuro..yebo te kuko
Dugo vece gamadi na politickoj sceni nije bilo,dodik je gospodin za ovu olos
@dededede u pravu si 113%