Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pet godina???KOJU JE TRAFIKU OPLJACKAO I KOLIKO JE KUR-TONA \"HAPIO\"?? PRD4EVER
@jebim botu moj stric je poginuo u martu mjesecu 1993
Inace u trenutku izvrsenja djela, optuzeni je bio maloljetan, na zapadu se maloljetni ni ne procesuiraju. Osim toga Biljana Plavsic, halo Biljana Plavsic je bila 7 godina u zatvoru. Malog treba pustiti nakon 1 godine. Isto tako sta on radi u Bluci, zar u FBIH nema zatvora? Jer srpski ratni zlocinci sluze kaznu u Zenici?
@zvornicanin, potpisujem citat: E sad 5 godina za ubistvo jednog zarobljenog vojnika i 5 godina za ubistvo preko 100 civila u Hagu nije isto ali eto njega zapalo da plati racun izjednacavanja krivice medu srbima muslimanima i hrvatima
u ovoj brigadi je bio moj rahmetli stric on je bio komandant prvog bataljona mozda ga je znao
30 000 Srba umiješano na bilo koji naćin u ratne zločine u Srebrenici.
Kadija podpisujem!
svaki ratni zlocin koji se dokaze treba osuditi na dozivotnu, to je jedina prava kazna ( posto smtne nema ) ova nagadjanja su smijesna! ja sam bosnjak i tacno znam kakav je ovaj idiot bio u ratu, u mom gradu je bio jedan ovakav ( srbin ) ! Nema veze sto je bio maloljetan, nije obio trafiku pa da mu se to oprosti nego je ubio covjeka !!!
Budi sretan da se pravda ne dijeli po broju zrtava jer bi ste i vi i vasi \"vitezovi\" bili jos gore donji, ne bi vas fanovi krivoustog nigdje bilo. U Bosni nam takvi kao ti ... fashisto! Josmi bosnjaci trebamo da se izvinjavamo sto smo najvise stradal zahvaljujuci bobanovcima i chetnicimai!!! Ma koji je vama djavo! Kazna je i prerealna u poredjenu sa HB Krvolocima iz Ahmica, Vranice itd.
Hrvati pocine \"Oluju\", Srbi Srebrenicu...I jeste pravedno, nekome Bog Dadne vise a nekome manje!!!!
Naravno da je presuda od 5 godina pravedna presuda imajuci u vidu i to da je bio rat i da je mali imao 17 godina...znaci maloljetan. E sad 5 godina za ubistvo jednog zarobljenog vojnika i 5 godina za ubistvo preko 100 civila u Hagu nije isto ali eto njega zapalo da plati racun izjednacavanja krivice medu srbima muslimanima i hrvatima.
STA SE PALIS MALAC, ZNAS DA ORUZIJE NIJE ZA DJECU ...
HAJDE NE KAKAJ TVRTKO ... STA HUSKAS LJUDE JEDNE NA DRUGE
Vise vasi kada pobiju 100 muslimana dobijete 10 god
Izgleda bio je sam, ako se sudi srbima za iste zlocine onda to ide na cijelu brigadu,cetu,bataljon i sve starjesine koje su imale bilo kakve veze sa pojedincem.