Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osjecam se glupo i da ne izadjem i da izadjem i glasam za nekog od koga sam deset puta obrazovaniji, a to i nije tako tesko s obzirom na to ko su kandidati
mozes glasat za sda ili sda(nip). ne nadajmo se boljem
@Mallton1385 boli me piton za izbore koji su zapravo konkurs za zaposljavanje novih uhljeba. postavlja se cuveno pitanje - a gdje sam ja tu ? Nigdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sad ce zaostale budale komentirat njen izgled. Jadnici.
@ja00000 a šta bi trebali komentarisat, njezino intelektualno bogatstvo?
Ne možeš ne primijetiti da cura odskače izgledom od prosjeka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
iskočila od nekuda i vrijeđa mlade. pa da imaju pismenije političare, glasali bi. treba postaviti pitanje, zašto oni ne glasaju. a ne ovo, sad bi oni radi neke nevladine organizacije trebali da glasaju pa makar iz za HDZ, SDA, SNSD i druge.
Da jesmo politicki neobrazovani za koga god da glasas SDA pobijedi a najveci lopovi kradu sve pa i glasove mrtvi za njih glasaju sta da se radi bijeda smo zbog njih varaju nas varaju i na izborima
ne izlazimo na izbore rahmetli dedo, rahmetli stari i ja, eto 3 glasa za SDA odmah.
Kako reče jedan frajer, "htio sam u nedjelju da ne izlazim na izbore, ali vidim glasaju i mrtvi pa me nešto stid kući ostati."
Boginja koju treba slijediti...
E čuj Slabić...Pa jel se neko šalio sa pojedinim prezimenima ili su nastala iz nadimka...
@gooUser1601444954, uglavnom iz šprdnje sa austrougarima ne sluteći da će tako i ostati. Uglavnom izraženo u Hercegovini odakle i potiče većina tih "čudnih" prezimena.
Stare sve rastjerati, nepismeni uhljebi
Kako god ja nju posmatram kao sexualni objekat🤔
Razlog zašto je BiH u ovoj situaciji, su upravo budale kao što je dotična. Ova budala još uvijek misli da na izbornim listama ima poštenih ljudi. Trebaš ti dijete još hljeba da jedeš pa da skontaš ono, što mi rođeni 80ih znamo. Revolucija je jedina nada BiH, a revolucije nema, jer mi odosmo, a ti sebi biraj koga hoćeš, i puno si se uzdigla misleći da si pametna, a iq ti je level "Sebija, heroina!" TI SI NEPISMENA!
ne prdi mala
ja i.
Elma kako mogu glasati za tebe ? Zelim da cujes moj glas ..
šta će glasat, krađe već dogovorene...
Elma, slab sam na tebe :D
Elma dobro izgledaš!