Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Semir Cerić Koke: Život mi je otišao dođavola
kad su hrvati bili mangupi, purger nijedne, neopravdavam ziku, al ne kenjaj
DARKO LEGENDA !!!!!!!!!!!
Zijade šuti ba neznaš dvije sastaviti ahahahahaha -Elez KRALJ !!!!!
Kerima Prašljivić hahahahahaha hahahah ahahahahah
cekam k.u.cku Sejlu da je karam do iznemoglosti
pa ako je ovaj zika opljackao i ukrao toliku lovu koliko mu se pripisuje do sada, pa on moze potkupiti citavo nase tuzilastvo (a znamo da ne bi uzeli, posteni su ,hahahahahaha ) zato mislim da od postene i pravedne presude nema nista, ili ce ga osloboditi svih optuzbi ili ce dobiti 2 g uslovno
Želim da vidim svjedočenje, dajte neki video ! Izgleda da je bilo zanimljivo ! xD
sudjenje nije vise javno zato sto ce sada ZIKE da izofira nase glavesine, fuinkcionere, politicare i dr koji su umjesani i koji su sve ovo vec od ranije znali! sta mislite da je on tek tako sam sve ovo godinama radio i da g aniko nije vec ranije mogao uhvatit??\'\' zato smo uskraceni za video.
Sloboda za Darku Eleza ,a doživotna robija za štrumpfa Ziku !!!!.....P.S. štrumpfe je li ti ikad šejla dala P**** hehehe !!!!....sad ti je Bakir Izetbegović kara ,ne daj bože da zatrudni uvalila bi ti još jedno dijete ,ali ovaj put bi te ubjedila da je malu narandžastu bebu donijela \"PTICA RODA \"
ima i mogo gorih u ovoj drzavi kojima se treba suditi
AKO JE ZIKE SANDJO ONDA NIKO OD NAS NIJE SARAJLIJA.
povoljno talim iskaznice bivseg AID-a na vece kolicine dajem i rabat , moze sve zamjena za nekretnine , pokretnine i sl.
tako ti je to sa starim partnerima ,kada nema sta izgubiti ,jer vec sluzi robiju zasto da ne povuce i druga ziju sa sobom ,jeste da nece robijati zajedno ali merak je kad znas da ce i ovaj drugi na zasluzeni odmor u 2x2 celiju.samo sto previse otezaju sa sudjenjem ,kriv je pa kao u Kini,ispred streljackog voda i 1 u vugla!
Imali gdje u blizini Radonjcica???
ZIKA jeste TITO,,a elez je kar..a smekerska !
elez smeker,nemogu da vjerujem