Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve bi to super bilo da jedan od momaka na slici nije sin prodekana na Elektrotehnickom fakultetu i da nije dobio stipendiju za mjesto koje nije postojalo u objavljenom konkursu. Uvijek po babi i stricevima.
Svaka vam cast ljudi!Pa ovo je za svaku pohvalu.Uraditi tako divnu stvar za mlade ljude koji su danas toliko ugrozeni koji nemaju nikakvu perspektivu u ovoj drzavi.
Svaka cast Elektroprivredi.Potrebna je podrska mladim ljudima u ovoj zemlji,jer su sa svih strana ugrozeni.Ovo je jedna odlicna vijest..
Omladino, okanite se fakulteta poput ekonomije, prava, i slicno! Na birou s ovom diplomom ima Boga pitaj koliko! Upisujte fakultete elektrotehniku, masinstvo, informatiku, gradjevinu, arhitekturu i slicno! Sto se tice srednje skole, zanati su HLJEB!
Svaka cast Elektroprovredi i drago mi je jer ovo je studentima potrebno, podrska!
drug u mom gradu nema ni jedan, a ekonomista i pravnika ima previse, vjeruj mi, a da ti ne pricam za nastavnike! Ja sam primjer dao iz svog grada i izvinjavam se sto nisam to naglasio!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka cast elektroprivredi, jedino ulaganjem u mladost i znanje mozemo da krenem dalje.
Svaka cast Elektroprivredi,u mladima je nasa buducnost.
Inace bi se ova zemlja trebala okrenuti energetskom sektoru puno vise nego sto je to sada slucaj. Toliko neiskoristenih resursa, a mladi ljudi koji zavrsavaju fakultete idu vani da traze posao jer ovde nema haira. Sa ovom vladom i ovim ljudima koji vode EP za ocekivati je da ce se desiti ogroman iskorak u narednom periodu, te da ce se i broj radnih mjesta osjetno povecati.