Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haos, rasulo,uzas...gras je jama bez dna, treba je sanirati, zabetonirati..dokle ovako???
Zovite Turke neka vas spašavaju. Kao BH Airlines.
Što bi reko Zeppelin 'Communication breakdown'
nekad je taj procenat bio veći. Puno veći.
nek se najedu govana
...u doba maila, mobitela, sms-a i telefona dva pajsera imaju "nedostatak komunikacije"...pa da ste preko fejsbuka divanili bolje bi se razmjeli..."menaĐeri"...
...kenny, više da nemam razloga za ozbiljnu sumnju..."vrata do vrata" komuniakcija je najduža i najteža...
Samo isključuj,plati pa se klati... Tuzla da se truje a vi da se vozate na struju i to džabe...
Kad tad cu ja ovog mamlaza Grabovicu nafatat sa onom njegovom odvratnom hanumom kako se sepure kroz Ferhadiju. Majku li ti je*em olosku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gasis struju radi par miliona duga, a ti i tvoji "partneri" ste ostetili EP za 4 godine za vise od 100 miliona KM, sto kaze i revizija poslovanja!!!!!!!!!!!!!!!!
...u, brate, što nas poplaši...ne smijem ti više replicirat...
Do obustave isporuke električne energije došlo je zbog nedostatka komunikacije između direktora Podružnice "Elektrodistribucija" Sarajevo i generalnog direktora Elektroprivrede BiH, saopćeno je iz ove kompanije. ________________ Ako imaju problem komuniciranja mogli su bar preko prozora da se dovikuju..
do obustave je došlo jer gras nije platio račun.................... mojoj komšinici precvikali struju zbog duga od 48 KM................................. halo ba
U Titinoj drzavi nebi ste iskljucili struje,niste Elektro privredu nasledili od cace vec od tih gradana sto ste him iskljucili struju spisak vam vas.