Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e kada sve ovo prodje jednog dana kada nas pocnu ganjati kroz iglene usi za naplatu.....
@groot......ko je oto ?
@groot........lako je tebi se zaebavati......
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ali zato prvi dan čim ukinu vanredno stanje eto ih da isključe...
Mislim da bi dio duga 1/2 trebala da snosi drzava ili kantoni.To bi se odnosilo na one koji su na birou za zaposljavanje ,a za socijalno ugrozena lica ,nadlezne ustanove kod kojih su prijavljeni.
apsurd nad pasurdima prvo naplacujete gradjanima troduplo skuplju struju od one koju izvozite po trostruko nizim cijenama gulite gradjane a druga stvar trebate otpisati oprostiti dugove za makar jedan mjesec dok traje ovakvo stanje ali naravno necete jer vi niste dobrotvorna organizacija vi ste lihvari koji ogulise narod
A kad dođe naplata?! Uuu burazere...
A što nebi npr. svima dva mjeseca samo jeftinu struju računali
Al ce se kamata nakupiti zato :D
Treba ukinuti placanje dazbina naredna 2 mjeseca. Ovo i nije neka pomoc narodu, jer velika vecina nece imati nikakve prihode ovo vrijeme.
Ko god ima odmah da plati neka plati, nece mu biti veselo kad mu se nagomila 3-4 racuna pa kad navale ko lihvari.
Dobro je, vec sam se bio zabrinuo da ce gradjanima omoguciti neki popust na placanje kad ono u punoj cijeni. Sada mogu da odahnem
Najvažnije, enormno visoke plate naših uposlenika ostaju ne upitne, stoji u saopštenju.
Smanjite cijene pustite se te price da necete iskljucivati el.energiju kako cijena goriva pada jos se uvozi a el energija je nas proizvod.
OPET ŠUPLJA. JEDNO PRIŠAJU A DRUGO RADE. JUČE BIO NJIHOV RADNIK I PISAO STANJE BRIJILA. ZA KOJI DAN OČEKUJEM I RAČUN. PRIJE 3 DANA DOSTAVLJAČ DONIO RAČUN ZA SMEĆE. SVEJE STALO ALI RAČUNI MORAJU CIRKULISATI I NARAVNO KAD TAD DA SE PLATE.
ZASTO HALOO POD SVOJ MOBILINI INTMERNET 4G NE UVEDE JEDNU VRSTU NEOGRANICENOG INTERNETA?!?!?! PITAM OVO ISTO I OSTALE OPERATERE! IMA NAS MNOGI KOJI RADIMO OD KUCE A SAD ZAVISIMO OD 4G - PODHITNO NAM TREBA NEOGRANICEN MJESECNI INTERNET ZA NEKU RAZUMNU CIJENU!!!!
hvalim te Boze ,jos bi trebali smanjivati cijenu struje i goriva!?! STA DRZAVA TU CEKA?! OBICAN NAROD CE OSTATI BEZ POSLA A CIJENE GORIVA I STRUJE SU NAM PRESKUPE!!!!!!!
Sugestija - omogucite korisniku slanje e-racuna mailom, na zahtjev... nema potrebe za kontaktom + omogucava se redovno izmirenje obaveza barem onima koji imaju elektronsko bankarstvo... otvorite e-servis sa dispecerima za tu namjenu... i lijepo zadrzite taj model i nakon ovoga... kada korisnik JEDNOM da svoj mail s njim su zavrsili i idu dalje
@samokažemja Imas na web stranici EP da se prijavis na e-racun. Sve sam komunalije prebacio na mail odavno.
Ne mogu platiti gužva haos