Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još kada bi im neko objasnio da se ti dokumenti ne zovu elektronski... eh, gdje bi nam kraj bio. Elektronski znači da postoju i elektronskom obliku. Negdje na serveru, čipu... Ovo što imamo su obični fizički dokumenti opremljeni čipom.
ha ha ha ....... Bravo, Cuj "Elektronske licne karte" E moj novinaru, ali nije samo do tebe, kakve budalo elektronske licne karte.Razlicite vrste dokumentata sa cipom u svijetu postoje preko 15 godina I niko ih ne zove elektronski documenti. Ja hajvana brate mili.
340.920x18 KM = 6.136.156 KM za lične karte 1.824.755x40 KM = 72.990.200 KM za pasoše...
I još gdje su "nove" vozačke dozvole čija cijena je 60 KM.
dje su pare?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad nas efikasno mo6e pratiti i SIPA i FBI :(
Jebote koja medernizacija..........a to što 2 milijuna nema za kifele to ništa
uh sto nas ima jest nas se nakotilo a koliko od njih radi da mi je znat u drzavnim institucijama ;)