Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
politika je kurva
Ovaj Vrace je na platnom spisku ustaskih kladionica...100% provjereno
@dojime - tačno i sve će uraditi da se HDZ nađe tamo gdje traži. No klaionice će biti zabranjene zakonom Federacije, a on će na čiviluk sa svim svojima!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vrace pa je li ti ono zastupas interese Zenice ili SDA, vidim ovdje zastupas SDA pa sam se zbunio? Ovaku borbu za SDA nisam ni od Bakira vidio.
Pa godinama mu se stimaju poslovi zaštitarske službe od strane SDA doajena..Samo kad pogledaš spisak firmi koje osigurava sto u državnom a i privatnom vlasništvu sve ti je jasno..vrana vrani oči ne kopa..
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
nije uredu, sevap je
Red sastanaka - red kmecanja - red sjednice - red kmecanja ...
Hahahaha pa sigurno ce ti Kasumovic dozvoliti da uvuces SDA u koaliciju. Znamo mi da bi urednici ovog portala to volili,ali karina vam svima!
smješan komentar, fudo totalni gubitnik izbora pa daj šta daš...
Autmatik4444 PREDAHNI MALO. NAPIJ SE VODE, UDAVITCES SE OD GOVANA. JE.OTE SDA UHLJUPI
@senko1958 Nemoj ga da predahne, molim te Od kako on afirmativno pise o SDA , pola centrale ima lom zivaca Ovoliko ih nije izblamirao niko do sada On se bolan ovdje obraca Kasumovicu, Dzaferovicu , Bakiru ... Automatik misli da oni citaju njegove komentare ... Ja uzivam svaki dan , meni je ovo bolje od cirkusa Opusti se, gledaj i uzivaj :)
Uvući će vas u vlast i sami sebe ćete pojesti kao što je to i SDP uradio. SDP sa Mašićem je najgora politička jedinica.
labudovec MORACU IZVADITI SISU. PROKLET BIO STO SI IZ NJE HRANU PIO.
E moj Vrače, da li ti misliš da SDA sigurno ne bi izbacila tvoju stranku iz vlasti da imaju takvu mogućnost, da su u toj SDA stranci sve redom fini ljudi? Ako tako misliš iskreno mi te je žao, jer sam mislio da si pametniji čovjek.
Sda rezultati nisu izabrani glasovima naroda nego pokradenim i izmaniporisatima rezultatima! Tačka narod je to prepoznao i narod ih ne zeli više!!
Automatik4444 SAMO TI HAPI GOVNA, BOLJE NISI NI NAUCIO.
@Automatic4444 I @senko1958 te poceo guz.ti, ti bas ovdje svima sprdacina :)
Vrače je jedna kurva obična..
e je bo ti sda svu familiju.
Nije u redu oduzeti im pravo da nas pljackaju, postaviti bolje i sposobnije ljude, obezbjediti djeci bolje sutra, it.d itd.?? Eldine ti si gori od njih kad tako kazes. Ne zaboravlja se ova izjava !!
goggs AFERIM, KOREKTNA KLETVA
Automatik4444 AKO NIKO DRUGI NEMOZE VODITI PRO BOSANSKU POLITIKU PROTIV DJIKANA I SKUTORA, NEMORA VISE NI SDA UHLJEBI, PA MAKAR DOSLA U PITANJE IBiH. I OVAKO JE ALIJCA PODIJELOI NA 2 A NJEGOV UHLJUP HOCE NA3.DOSTA JE BILO GAMADI I ZOOHARA SDA _ OVSKIH.SJEME IM SE ZATRLO SKUPA SA DJIKANIMA I SKUTORIMA.
@Automatic4444 Ovo sto imas kontra komentara tvojim uhljebskim hvalospjevima za SDA mafiju, su osuneceni vecinom, tako da sjedi jedan! Prenesi u centralu da vam je jedini spas na ulici ;) Bujrum