Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Široki Nikad nije kasno vegetira več desetljeće i nitko ga ne zatvara doduše pola političara je doktoriralo i magistriralo pa če živjeti i dalje. Posljedica je ogromna po Bosnu i Hercegovinu
Ovo jedan on vecih lopova, a krije se ispod price borba protiv korupcije!
I u Jugoslaviji se to isto radilo...radnički univerziteti prodavali diplome a profesorima se išlo gajretiti na krovove i salijevanje ploča vikendica po moru. Uvijek je toga bilo i biće...neć izumrti kao ni najjstariji zanat.
Na krovove iploče su išli oni koji nisu bili u stanju savladati gradivo. A danas su takvi većina i sami su sebi napravili sistem u kojem mogu biti iznad pametnih.
@HKG ali su barem savladali građevinu 😉