Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ginexu se gine
Opet
Tužno, jadan čovjek..
Brz oporavak želim
Od onih 25 sto treba da se zaposle 7 ce biti podredjeno ovom shupku SEFU..pazi sad! "šef Odsjeka za zaštitu tajnih podataka i analitiku MUP-a BPK Goražde
""šef Odsjeka za zaštitu tajnih podataka i analitiku MUP-a BPK Goražde""Ako ima sef, onda zamjenica, pa administratori, pa vozaci, pa ima vas puuun k.Gdje stanete svi ?? Radite od kuce? Pffff Ljudi problemi su u nama...
@SimicJeKopilan sakaj mi odzerasenu k. I ti i ovi Aljini bojovnici.Kada ne bude vise 'vanjskog' doci cete na red, vi unutrasnji.Nema vas hrabrih puno svakako.
S obzirom na naziv firme moglo je biti i gore.
Jesu li to te promjene koje su tokom predizborne najavljene, pitam za druga
"šef Odsjeka za zaštitu tajnih podataka i analitiku MUP-a BPK Goražde." Jbmtii Alija majkuuu! Povrijedjenoj osobi uspjesan oporavak..
@CauseskuSebijaa Nema ti Alija veze sa ovim, već oni za koje si glasao/la decenijama.
E jbg...