Komentari (249)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
expanzija kocke? hajmo' se kladit' da nije :)
Pusti jade i bjednike nek kockaju i nek se jadu nadaju :)
Nije majka klela sina sto se kladio, vec sto se vadio!
Baci pogled u kladionicu, samo cigani i klosari, koja jad.,..
@Rienzi* goleme pare. Za 14 miliona mozes cak jedan tenk dobar uzet..
Prvo treba sprijeciti pa lijeciti.Dozvolili su otvaranje kladionica na svakom koraku u blizini osnovnih i srednjih skola ,fakulteta,tu je najveca koncentracija. I gdje ce djeca kad izadju iz dvorista skole kada imaju 5 do 8 kladionica u krugu od sto metara.Bagra loopovska koja nam unistava buducnos djece zarad interesa a drzava cuti jer rade zajedno lopine ..
Pozivam vas da posjetite Booking portal www.mojstan.org jer vam može biti od koristi kako bi pronašli povoljan smještaj za noćenje na ExYu prostoru.
kae : Halooo, jel linija? Hoćel danas bit iz keca u dvicu Senegal?
Piše: E. Lj./Klix.ba - jedini i najefikasniji lijek visoki porezi i specijalni nameti na kockanje i sve će se dovesti u red. Dali će to dozvoliti HDZ - koga briga. Uništiti svakoga ko neda da se sve ovo uradi. A glasači za HDZ, SDA, SBB, SNSD i njihove podrepaše, neka ispaštaju kada glasaju za one koji nisu kadri da se odreknu visokih profita od kocke. Isto nam je i sa fosilnim gorivima!
smrqdovi ukinite min 5 parova na kosarkasima manje/vise
Davno receno..igre za srecu porez za budale, drzim se toga i lijepog islama
Pa normalno kad ne ulazemo u razvoj sporta nikako. Dokazano je da ako ne treniras, onda se kladis.
Mi koji smo it većih gradova BH to i ne vidimo, ali ja mislim da je največi problem sa kockom problem manjih mijesta u Bosni. Kada putujem i prolazim manje gradiče, standardne prića jeste 1 kafana, 1 gril, 1 džamija/crkva i jedno 4 kladionice....... Dosada je tu glavni uzrok.....
veća
manja
Ma neka ljudi, nek se kladi, mora Hdz i Covic da zarade jos koji milion, samo vi igrajte i ne sikirajte cuvaju oni vase kladionice, parlamentu ne da da se oporezuju, tako da vi mozete da punite samo njihove dzepove bez problema.
Ja sam zivot svoj stavio na kocku, mada kockar nikad nisam bio, i sve sto sam u zivotu steko, to mi niko nije poklonio ...
Okreni mi trku danas u premieru ja 6 1 a on 1 6 steta dobra bila 68km
Cekajte barem svjetsko da prodje...
FINALE BELGIJA - ARGENTINA 40 Kjeficent stavis 1000KM imas Stan. u cemu problem 90 % stanovnistva nemoze za 100godina skupit 10.000KM pa sta im drugo preostaje nego izlaz da traze. Vise kockaju nasi politicari uzese sve narodu jadnonm. FUJ Ja igram svaki dan kladionicu godisnji bilans ++++++