Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vama četnicima nikad iz guzice u glavu...nema bolan toga kod nas....teško vam shvatiti da postoji časna borba za slobodu i nezavisnost.....
Ishod je poznat, ne moraju vise kopati, nema tu muslimanskih kosti.
Umjesto da priznaju da su posmrtne ostatke Srba uništavali po sarajevskim kotlovnicama oni se prave mutavi i rade neke ekshumacije.
@Observer sve nabrojano što si pomenuo vam je puštano i ekspresno se koristilo za uništavanje dokaza o zločinima. Sa Trebevića se odlično vidio rad kotlovnica.
@Observer plus su vam kotlovnice radile i poslije rata iste te poslove uništavanja posmrtnih ostataka. Zločinci će se izvući od ovozemaljske kazne ali Bog će da im sudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Umjesto da priznaju da su posmrtne ostatke Srba uništavali po sarajevskim kotlovnicama oni se prave mutavi i rade neke ekshumacije.
Evo tebi sad za izbore da glasas http://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/poruke-nacizma-kandidatkinja-sa-nikabom-mrzi-srbe-jevreje-i-homoseksualce/y297d81
@pelevratimifriz klix nam je juče zabranio komentare na članak o dotičnoj dami da joj ne bi mogli izraziti podršku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko puta su samo djaba prevrtali zemlju. A u Tomasici nije bilo para da se plati ekshumacija masovne grobnice.
Rtrs ce ovo protumaciti: pronadjene kosti medveda koje su u Sarajevu hranili Srbima.
al su ih mlatili gore