Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast ovom fakultetu. nas narod je svakako navikao samo da pljuje. ne prihvata se ovdje uspjeh, dzaba nam sve.... velika je stvar da je uz nakaradnu reformu obrazovanja ovaj fakultet uspio nesto da uradi.
Nista se nije objavilo na ovom sarajevo-x-u da iskusni komentatori nisu ocrnili i napravili smijuriju od toga
Molila bih odgovor boljeg poznavaoca prof.Trivuna- kada sam pocela studij prvo za sto sam cula je da prva knjiga pos. prava kosta 500, a druga 600km kod pomenutog profesora...Koliko je bilo istine u tome... Ja sam u medjuvremenu odleprsala vani, a sad mi krivo sto ne izabrah laksi put ;)) Vidim, ciko sad dekan ... pozz
Nema vece uvlakuse niti ce biti na EFSA od ovog ljiljana ,mada je i maja tu negdje A Djonlagic spava eeee moj profesore
sta kemal kozaric radi ođee??????????
lJILJANEEEE ZNAM DA CITAS REDOVNO KOMENTARE PO OVOM K.UR.CU......POZDRAVLJAM TE lJILJO MOJ PEPI.....JAVI SE NEKAD,promijenio sam broj.....vječno tvoj Adi....061 512 785
Eki ljiljana i silajdžica DjeeeeSSSeeee mi !!!!!!!!!!!!!!!!
Maja dominira !!!
student sam ekonomije i nije mi jasno na osnovu cega ovo priznanje? pa dodjite samo na ovaj fakultet i testirajte studente, 95% studenata ne bi zadovoljilo prolaznu ocjenu. Al nije ovo samo na ekonomiji problem, tako je i na ostalim fakultetima, studenti izadju s fakulteta s diplomom a znanje ravno nuli.
hocu da imam para kao mehmed jahic... jahe nema... ma ja on je iznad sviju on ne mora prisustvovati.. ;)
i oštrokondže mie u prezadnjem safu.... a maja mi se nešto postarala....da nije noseća......
eno i adnana i senada kralja softe, a maja je med medeni...sunce bakino,,,,,
vidi vedada, jasne, vidi svjetica ljiljana, prof hrm je tu, aziz,,,ma svi.......vidi onog iz uvoda ...jedva sam ga polozio,,,uf....da mi je jos poloziti kod ovog vede ili jasne bio bi na konju...... jedno pitanje ,,,a gdje sjedi prof. jadranka....koji red
Trivune daj mi sesticu AQA-e ti.
Pa fakat da se ovo desilo bilo gjde i bilo kome drugom to bi bilo na sva zvona objavljeno razumijem da svi imaju neke primjedbe ali nekad treba malo prestati biti toliko ogorcen i kivan na druge i sagledati stvari pa reci cestitam. EFSA svaka cast!!!!!
a sta ti radis po cijeli dan ?
Čestitke ! Još jednom bih zamolio one koji su diplomirali po starom NP na EFSA i čije diplome nisu međunarodno priznate i prepoznate da ne pišu komentare.