Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
352. mjesto. na svijetu ima 193 međunarodno priznatih država - znači da svaka država ima prosječno dvije škole koje su plasirane bolje od naše.
Ovo business school je totalno drugacije od ekonomije! Poslovna skola 352. na svijetu i nije neki uspjeh kad vidite da ima u Sarajevu program koji je 19. na toj istoj listi a to je ovaj Texas A&M at Commerce i nalazi se u SGSB! eto toliko
\'\'radi se o 400 vrhunskih SVJETSKIH fakulteta i univerziteta, a mnogi poznati fakulteti su iza pozicije 352\'\' Koji su to poznati fakulteti? Mozda Delaware? U svakom slucaju, lijepo je da se nalazimo na jednoj lijepoj listi - cestitke od mene. Mogli bi mi jos mnogo bolje da nam gamad nije na vlasti!!
HAAHAHAHAHA.... made my day. 10 poena za naslov!
Ako pazljivo procitate metodologiju ovog istrazivanja ovdje se radi o njihovim web-stranicama a ne o kvalitetu fakulteta, al naravno novinari ko novinari pa izmisljaju odmah toplu vodu....evo kako to pise na njihovoj stranici http://business-schools.webometrics.info/methodology_mba.html Novinari, prvo procitajte o cemu se radi, pa onda pisite hvalospjeve:)
E moram priznati da odavno nisam procitala gluplju i nebulozniju vijest!!!!!!!!!!!!! Svaka cast!
radi se o 400 vrhunskih SVJETSKIH fakulteta i univerziteta, a mnogi poznati fakulteti su iza pozicije 352.
A kur.ac za zube ne znam kakvi su na tom fakultetu ali je Univerzitet Sarajevo je na 2661 mjestu.
zato imamo vrhunsku ekonomiju ;-)
eRepublik je masovna online strategija, pozivam svakog ko želi da pomogne virtuelnoj Srbiji i Republici Srpskoj, da se registruje preko ovog linka: http://www.erepublik.com/en/referrer/SavoRS
Među najboljim pa 352. Pa kakvi su onda oni koji su loši?