Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slaba mu ekonomija. Htio da uštedi, da ne plati nekog siromaha drvosječu koji zna svoj posao, i platio je to svojim životom.
@FeiLi i ta ima mjesta .
Inače direktori banaka su poznati po tome što vole fizičke poslove naročito šječu šume, zato su išli na fakultet i laktali se godinama.
Za ovako formulisan naslov se na zapadu robija. Cu ekonomista iz Prijedora poginuo prilikom sjece stabla. Haloo BA
tako je kad ekonomista hoce biti drvosječa
dzaba skola(ako je nije kupio u pristini)lahka mu bosanska zemlja!
@KantaOdJupola srbima najteze pada gubitak pristine odnosno fakulteta u pristini,to je bilo rasplodiliste srpskih doktora nauka i to besplatno,sad nema moraju ici 4 godine na fax!
Veoma visoka pozicija i to na vaznom mjestu.Nadam se da nije ubijen vec da je stvarno nesreca.
Dobro prokalkulisao ugao pada drveta i cijenu budućih rizika.
čuj naslova poginuo ekonomista iz republike srpske, ono kad kopiraš komplet članak pa i naslov, e moji novinari bolje da ste išli ovce čuvati
Šta drvo zna koje je on sve funkcije imao .
U mene se žena žali što puno radi po kući,kaže ja vazda kuham,perem,čistim a nema ni srednju školu. Čovjek bankar i ekonomista pa drva sjekao i nije mu bilo teško.
Karma je ravaku
Ja prvo pomislio krme ga ubolo...
Ocito da bio skroz slab uproracunu pa ga i glave dodze