Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogami narod kada krene udarat neće dobro završit.Ovo prelazi svaku mjeru
@ nokia glupko da su izhasli svi, sad bi rat bio...
Birali ste Dodika, dobili ste Causenka!!
apsolutni gospodar zivota i smrti... milodrag dodick...
JAKA PALATA U P.M.
Jedina TV kuća koja pokazuje realno stanje RS-a. Zato i ne može pristupiti jer ne idu Dodiku niz dlaku...
Cuj palatu mislite kokošinjac
hhh e moj atila,,nije lako biti glup
Manji entitet ima i palatu hahahahha naci Boze
.....toliko je PAPKSTAN napredniji od federacije da ni papak papka ne prepoznaje:)))
Haj šuti. Nemate hljeba da jedete i opet vam puna usta kad kažete republika srpska. Dolazite u federaciju na posao, lešinari ubogi. I koliko smo mi glupi i naivni, opet vas neće niko ružno ni pogledat na poslu. Kad šta zatreba, opet bi vam mi prvi pomogli, ko što se i vidjelo u poplavama u maju! To pokazuje ko su ljudi, a ko su životinje. Stidi se sebe smradu jedan četnički. Niko nema problem sa srbima. Srbi su uvijek bili raja. Imamo problem s četnicima, najgorom vrstom ološi. Takvim ko ti što te pljunu u lice samo jer se ne moliš u istoj bogomolji. Fuj!
.....haahahahahahahahah kad si gladan(vlasti) nisi svoj:))))))
Koje licemjerstvo..Podrska BNTV iz Sehera..
Dodik na televiziji K3 nakon što mu je gledaoc rekao da ne zna šta je Isus a zna šta je milijarda KM www.youtube.com/watch?v=BSqwCKQPtzQ
zašto ste pljuvali dragog vođu BNovci?
Laktašenko je zakon