Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dervo, brate mili ne daj da vazda po nama ciganima udaraju, trebo si ti za predsjednika da te biramo, mogo si komotno za hrvata, ljepši si od Željke, a i naš si. Vidi kako lažu na nas, mi azil tražimo jer nema pravde za nas cigane nemamo stanovi, nemamo škole na svoj jezik, nemamo ništa... Eno i onaj Sejdić Finci , fin neki čovjek nema prava a sud reko da ima... Azil brate mili zakon, ovdje neradiš nema posla i nema para, a tamo neradiš, ima posla, ali nemamo škole, ali ima para...
Kako su ili nisu uopšte glasali sada bježanija. Ali neka ih, a ostalima u BiH nanose štetu - oduzet će nam zbog stoke šengen. Da je Država, a nije, ne treba ih puštati nazad!