Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve ce nama stranci uzeti (ono sto vrijedi), a onda cemo biti njihovi robovi, u najboljem slucaju (stocari zemljoradnici), a fakultetske diplome nasih studenata ce sluziti samo da se vide samo na zidu.
Belma ti pojma nemaš šta je Vodovod,,svi koji su znali sve o pumpanju vode i vodostanju vode na pumpnim stanicama su napustili Vodovod pa se nemoj previše uplitat u zamršenu mrežu Sarajevskog vodosnadbjevanja i same mreže koja nikada nije napravljena kako treba pa se samo održavala ljudima koji su jedva mogli da kontrolišu napukle cijevi i komlikovane čvorove ,,,kako su otišli ti ljudi Vodovod nije više kao što je bio ,,,,ima toga još,,,,