Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Viđi mog zemljaka Srbijanca kako je pametan, mašala, mašala.
@prolaznik Pas laje dok ne prestane.Ti bi opet ratovao po Bosni posto nisi dovoljno ugrno kad je vrijeme bilo.
Uhljupe cekamo te u Brckom...
@prolaznice.....nahibem te na quraz tebe i Ghanica sta se pjenis bezveze blabla sprema se ovo ono ..mrs
Mislim da to uopste nije losa stvar, jer nasi politicari Bosnjaci su se uspavali i ponovo se oslanjaju na one koji su \"spremili Bosnjake\" za genocid odnosno one koji su razoruzali Bosnjake i nenaoruzane ih predali srpskim fas.istima, i nasi politicari umjesto da se oslone na vlastite snage kao 92-95-te, oni se oslonili na one koji su pomagali agresora tokom agresije na drzavu BiH, posto je agresor bio odlicno naoruzan ovi \"cuvari mira\" uvode embargo drzavi BiH odnosno ARBiH odbrambenoj formaciji, i sad poslije rata nasi politicari traze od njih nekakvu zastitu, nema od toga nista nego se okrenite sopstvenim snagama ignorisite mz, ohr, i ostale licemjere, narod je uz vas i narod ce vas podrzavati i narod ce braniti svoju drzavu kao i 92-95, samo se oslonite na sopstvene snagi i narod i uspjeh je zagarantovan, a od ovih licemjera iz mz,ohr isl, ne moze se dobro ocekivati.
Loša vijest za velikobošnjačke islamofašističke unitariste, kao što je \"Jugosloven\" Ganić, a za normalne ljude odlična vijest.