Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti nemas pojma! U odbrani grada Sarajeva od Cetnicko - Vlaske pogani veliki broj boraca Armije BIH su bili iz Istocne Bosne i Sandzaka. Jesili ikad cuo za Safeta Zajku, Safeta Isovica, Sefera Halilovica, Ramiza Delalica itd . itd. ? Sve su to legendarna imena odbrane grada . Ejup Ganic je bio tu kada je bilo najteze gradu Sarajevu i drzavi Bosni i Hercegovini . To se NESMIJE ZABORAVITI ! ! ! !
Iz Bosne sam nisam iz Sarajevo. Naravno da niko ne dovodi u pitanje Ganica kao branioca . Ljudi u Bosni su sokirani , sto je uopce jedan branitelj doveden u ovakvu situaciju. A ovo sto se pise po ovom portalu je samo propaganda onih istih koji podrzavaju hapsenje branioca Jurisica i Ganica. Na oovom portalu najveci broj komentara je od takvih. Haman lijece komplekse na ovaj nacin. Ganicu sve najbolje i nadam se pozitivnoj odluci i jedinoj pravednoj.
Zahtjev za upis u knjigu državljana Federacije BiH je podnio tek 8. maja 1998. godine, tako da je u vrijeme obavljanja funkcije u Sarajevu, bio jedino državljanin Republike Srbije, odnosno strani državljanin u Sarajevu.
produzi za sranjdjak majmune, ne trebamo lopove. pesterska visoravan zove, ahh da je tamo vehabije zene obrezuju..
Naravno da ces se vratiti ,bezbeli preko Beograda inshalah!
Rekao sam ovo i prije, lahko je nama za ova g_o_v_n_a što pljuju po Ganiću, pustiš vodu i ode to! Oni i takvi kao oni su nekoć aplaudirali pijanom č_e_t_n_i_k_u na munari džamije u Zvorniku, nema potrebe da idem dalje u blilsku prošlost, mene boli to što smo i mi počeli smrdit!
Sarajlija nema više! tako da to shvatite. ima nas oko 1% i to je ja mislim napucano.
Sarajka jesi li porijeklom iz Sandzaka? Cuj Sandzaklija najveci sin Bosne .. ja izvale
ako nisi istomisljenik, odmah si cet.nik, u sta se sarajevo pretvorilo!
Ejupe, nemam nista protiv da skrenes za rodni kraj... bar jedan manje
Na ovom portalu mozes povratiti samo od bezbrojnih cet.nickih komentara... Sarajka , tako je:)
sarajlija sam i povratit ću od tvog posta
Sarajka sam ! Ganica dozivljavam kao jednog od najvecih sinova nase Bosne, A njegovu i nasu dragu Eminu kao jednu od najvećih kćeri našeg Sarajeva, DOBRO NAM DOŠLI U SARAJEVO MI VAS ČEKAMO RAŠIRENIH RUKU, BUJRM !!
dzaba on je bosanac i njega bosanci brane. naj gori bosanac je bolji od naj boljeg srbijanca, tako se ponasam jer smo u takvoj situaciji, kad genocid prestane onda cu drugacije.
@englez pa jedini kojem moze biti ao sto se raspala Juga je Jugosloven Ejup Ganic. a ta glupa fama o sandzaklijama kao oslobodiocima Sarajeva je nesto najgluplje ikada receno. Sarajevo su odbranile SARAJLIJE.